LOVE IS IN THE AIR

Tot over onze oren verliefd zijn en leven op een roze wolk. De dag van de liefde komt steeds dichterbij, Valentijnsdag! You love it, or you hate ! De feestdag waarop je je liefde toch echt gaat vertellen dat je al veel te lang een stiekeme crush hebt of de dag dat je eens goed laat zien hoe gek je op hem of haar bent. Tijd voor verrassingen want ondanks de steeds commerciëlere dag spookt het toch bij iedereen door het hoofd: Zal ik iets krijgen? Gaan we wat doen? Moet ik iemand verrassen?

Goodmorning my love

Heerlijk! Dat is nog eens lekker wakker worden. En als je denkt dat je met zo’n ontbijtje op bed al genoeg verrast bent heb je het goed mis. Want tussen het heerlijke ontbijtje liggen twee polsbandjes met een uitnodiging voor vanavond. Date time! Dat is nog eens een originele manier om uitgenodigd te worden.

https://www.nominette.nl/polsbandje-concert

Je stille aanbidder

Met alle liefde die in de lucht hangt is het tijd je stiekeme crush te laten weten hoe gek je op hem of haar bent. Ben creatief en trek alles uit de kast. Zet het op papier, stop het in een flespost en laat het zo snel mogelijk bezorgen. Maak de flespost af met een leuke roodkleurige Valentijnsboodschap. Zo zal zijn of haar oog direct op jouw pakketje vallen.

https://www.nominette.nl/innaailabel

Flower power

De kracht van rozen op Valentijnsdag. Ja zeker… deze doen het altijd goed. Een mooi cadeautje erbij en nu eens niet met een uitgebreide kaart maar daarvoor in de plaats een mooi tekstlint dan is meteen bekend wie de afzender is. Liefs, je Valentijn!

https://www.nominette.nl/tekstlint

Nou genoeg inspiratie om er samen een romantische Valentijnsdag van te maken of niet?

Veel groetjes van Merel:)