Cadeau voor de zieke

Dat is natuurlijk wel wat minder, zo in de wintermaanden wordt het niet alleen kouder ook onze weerstand laat ons soms in de steek. Al klinkt het erg verleidelijk een dagje lekker onder de wol te kruipen als je ziek bent is dat toch echt wat minder. Toch wat fijne dingetjes voor de zieken op een rij.

Warm om van te houden

Tijd om eens goed uit te zieken en onder de wol te kruipen. Word je maar niet warm? Deze kruik geeft zoveel warmte dat vast en zeker snel weer beter wordt. Gaat het al wat beter? Dan is het erg leuk zelf eens een kruik te maken. Je eigen logo eraan en it’s all yours!

https://www.nominette.nl/kledinglabel-logo-25mm

Blijven snotteren

Met die ontzettend vervelende loopneus kun je het beste altijd je zakdoekjes bij de hand hebben. Want met die tranen in de ogen en die irriterende kriebelneus komt zo een zakdoekje goed van pas. En omdat we de originele verpakking toch redelijk saai vinden hebben we onze haaknaalden tevoorschijn getoverd om een fleurig nieuw hoesje te haken. Zo is het helemaal niet meer zo erg die zakdoekjes uit de tas te halen.

https://www.nominette.nl/innaailabel

Beterschap gewenst!

Yes eindelijk beter… hoor je dat de buurvrouw ziek is. Zo een virus blijft toch altijd in de buurt hangen. Verras je buurvrouw, vriend, moeder of oom met een gezellig beterschapspakket. Strik erom met de juiste boodschap en de ander fleurt meteen weer op.

https://www.nominette.nl/tekstlint

Zeker na de Carnaval is er vast wel een zieke die je kunt verwennen met een leuk verwencadeautje en een labeltje met persoonlijke tekst.