Knallend 2019 in !

Tik tak tik tak.. aftellen geblazen want we gaan bijna het nieuwe jaar in. Nadat we de gezellige kerstavonden hebben gehad kunnen we dan toch echt uitkijken naar een spetterende jaarwisseling. Fijne mensen om je heen, leuke borrels of feestjes en het bewonderen van prachtig vuurwerk, ook wij leven er naar toe en vinden het super hier van te voren al creatief mee bezig te zijn. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een leuk diner of een gezellig feestje.

Tasty new year

Ja ja… ook na de kerstdagen houden we van een gezellig en fris diner, natuurlijk kan een mooie tafeldekking hier niet bij ontbreken. Door middel van leuke labels kun je hier ook nog grappige quotes aan toe voegen, of wie weet zelfs je eigen logo.

Cheers to a happy 2019!

Nee nee, die bubbels mogen niet ontbreken. Een feestelijk dienblad of een goed versierde tafel met extra veel glitter and glamour met als finishing touch leuke lintjes aan de glazen, zo maak je het helemaal af.

Olie olie oliebolllleennnn

Voor we starten met al die goede voornemens kunnen we deze
dagen nog wel genieten van die overheerlijke oliebollen. Altijd leuk
om deze dan ook meteen leuk te presenteren. Met leuke icoontjes
en gezellige teksten weet je meteen die aandacht te trekken.

Leave a little sparkle wherever you go

Na een geslaagde avond is het altijd leuk je gasten een kleinigheidje mee te geven, zo zullen ze die avond zeker niet vergeten. Met een mooi lint geef je ze voor in het nieuwe jaar een leuke boodschap mee. Bestel nog snel op www.nominette.nl .
Wij wensen je een bruisend, creatief en liefdevol 2019!