VOL VERWACHTING 2020 IN

Nog nagenietend van Kerst is het alweer tijd voor het laatste feestje van het jaar. Aftellen geblazen! Tijd voor een nieuw, spetterend jaar. Genietend van fijne mensen, heerlijke hapjes en met veel bubbels kan de avond beginnen. Klaar om confetti toe te voegen aan jouw avond?

Feestbeest

Hoppa knallen met dat vuurwerk, we gaan feest vieren. Wie komen er op jouw knalparty? Stuur je dierbaren een persoonlijke uitnodiging en “shine” met je creativiteit. Een opzet in combinatie met een lintje zorgt voor de perfecte invitatie.

https://www.nominette.nl/bestel-direct-innaailabels

Glaasje geluk

3…2…1… “HAPPY NEWYEAR”! Met een fles champie in je hand plop je de kurk van de fles en schenk je die heerlijke bubbels in. Tijd om te proosten op een gezond, gelukkig en liefdevol 2020. Met een lintje aan het glas of een label met een zelfontworpen logo aan de tafelloper of het servet verras je je vrienden nog meer.

https://www.nominette.nl/bestel-direct-logo-labels

Om op te vreten

Aandacht trekken met je borrelplank? Een extra touch met glitters en unieke prikkers; zo wordt de plank niet alleen feestelijk maar ook heel persoonlijk. Je leukste boodschap op een Nominette lintje laten weven en dat met een knoopje of een beetje lijm vastmaken op je prikkers.

Een heleboel gekroel

Na een avond vol hapjes en drankjes plof je de dag erna op de bank voor de haard en is het tijd voor even helemaal niets. Of toch wel? Tijd voor weer nieuwe creaties misschien? Maak het jezelf gemakkelijk, pak een kopje thee en ga, nagenietend van de feestdagen, werken aan iets nieuws. Wat denk je van die fluffy sokken? Kunnen die niet nog  een extra detail gebruiken?

https://www.nominette.nl/innaailabel

Een hele fijne jaarwisseling en voor 2020 rekenen we weer graag op jullie interesse voor ons blog en wie weet je bestellingen op https://www.nominette.nl/