Barbecue ready

Zon, huiselijke gezelligheid én de geur van vlees op de barbecue. Wij bij Nominette krijgen met dit fantastische weer steeds meer zin om in de tuin te genieten van een aankomende zomer. En daar hoort een BBQ feestje bij! Stiekem genieten we misschien nog wel meer van de voorpret, want zeg nou zelf; een barbecue met zelfgemaakte accessoires maakt deze maaltijd veel specialer.

tafeldecoratie voor zomerbbq

Aanschuiven

Een gedekte tafel helemaal in je eigen stijl. Laat je creativiteit er op los en maak zelf de leukste accessoires voor je barbecuefeestje.  Met gezellige kleurtjes en printjes maak je met jouw naaiskills een keukenshort, broodmandje, bestekzakje of wat nog meer………  

zelfgemaakt bestekzakje voor zomerbbq
https://www.nominette.eu/content.php?language=nl

Eten met mes en vork

Bestekzakjes geven je tafel een extra touch. Vaak sla je zoiets over maar liggen ze wel op je tuintafel dan verdient jouw tafeldecoratie extra punten!

zelfgemaakt bestekzakje voor zomerbbq

Om op te vreten

Een knapperig,  net uit de oven stokbrood mag bij de barbecue niet ontbreken. Superleuk om zo’n stokbroodje in een zelfgemaakt broodmandje of Franse broodzak te presenteren. Zo zie je maar hoe veel kanten je op kan om je tafel helemaal barbecue ready te maken. Kan jij ook niet wachten?

DIY broodmandje voor BBQ
stokbrood bewaren in DIY broodzak

Tot in detail

Niet te vergeten maken we deze accessoires af met een lintje of label van Nominette. Het ziet er niet alleen tien keer zo professioneel uit, je kunt er ook een leuke boodschap aan koppelen. Omdat je altijd een set met meerdere lintjes ( 10 meter lint of 100 labeltjes) bestelt kun je deze maar meteen volop gebruiken. De tekst ‘Let’s stay home’ geeft je de ruimte nog meer accessoires voor in huis te  maken. Denk bijvoorbeeld aan accessoires voor de badkamer, woonkamer of je naaistudio. Zo creëer je net je eigen huisstijl.

gepersonaliseerd label voor je DIY projecten

Smakelijk eten namens het Nominette team!