Zomer in je tuin

Zin om de zomer in je tuin te halen? Wij geven je groot gelijk. Maak een leuk zomers hoekje in je tuin en geniet optimaal van het heerlijke weer. Met de mooiste pastelkleuren aan materiaal, opvallende lintjes en jouw ideeën maak je het extra leuk. Inspiratie nodig voor wat meer zomer in je tuin? Wij zetten wat leuke items voor je op een rij.

Zomer in je tuin - Nominette

Zomers proosten

Luieren in de tuin doen we het liefst tussen zelfontworpen creaties onder het genot van een fris drankje. Begin bij het begin en maak een door jou uitgekozen plaid naar je eigen hand. Zo maak je direct het verschil door een festonsteek te gebruiken voor een gedetailleerde rand.

Zomer in je tuin - Nominette

Schijnwerper voor je merk

Stroom je over van de leuke ideeën en blijf je maar kussens haken en breien. Wat dacht je van verkopen? Iedereen mag zien waar je zo goed in bent. Verkoop bijvoorbeeld via ETSY en bevestig een door jou ontworpen label met logo of naam aan je product. Dat maakt het niet alleen helemaal af, het is ook nog eens ontzettend professioneel.

Welkom zonnestralen

Naast een label kun je er ook voor kiezen om een tekstlint aan je creaties te bevestigen. Dit geeft iets meer ruimte voor een leuke quote of boodschap. Bij Nominette kun je je lint met tekst helemaal zelf samenstellen. Mooi om twee contrasterende kleuren te combineren en hier leuke symbooltjes aan toe te voegen. Zonnetjes, hartjes of vrolijke smileys. De keuze is reuze.

Zomer in je tuin - Nominette

Sfeerbrengers

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Met je zelfontworpen vlaggenlijn maak je je zomerse chillspot compleet wat zorgt voor een feestelijke zomer. Zoek zelf een patroon, of volg een gezellige workshop zoals bij ’t Weverke in Someren.

Zomer in je tuin - Nominette

Kun je er geen genoeg van krijgen en ben je opzoek naar meer inspiratie? Neem een kijkje op Pinterest of bekijk voor de leukste ideeën meer blogposts op onze website. En psstt… vergeet je creaties niet te delen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw creaties!