Snoeptaart maken

snoeptaart choco snoeptaart fruit snoeptaart repen snoeptaart

Zelf snoeptaarten maken

 

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor een echte snoepliefhebber? Verras hem of haar dan met een zelfgemaakte snoeptaart! Niet alleen leuk en lekker voor kinderen, maar geloof ons, volwassenen zijn er ook dol op. Wat vind je er van? Een leuk idee, maar hoe pak je dit aan? Geen nood, lees onze tips!

 

Taart van chocoladerepen

 

Heb je niet zoveel tijd en houdt de jarige van chocola? Ga dan voor een chocoladereep-taart.
Daarvoor heb je nodig: chocoladerepen, blikken in verschillende grootte voor de basis, lijm of dubbelklevend plakband. En dan is het heel simpel, plak de repen netjes naast elkaar op het blik. Ga je voor een laagjeseffect? Bevestig een kleiner blik op de volgende laag en bevestig wederom de repen. Vul het op met papiersnippers en maak de snoeptaart af met lintje met een leuke persoonlijk boodschap. Kijk hier voor een uitgebreid tutorial.

 

Snoepjes en lint

 

Om een snoeptaart te maken die helemaal eetbaar is, begin je met een cake als basis. Je kunt een cake in de winkel kopen en het snoep met prikkers bevestigen of je kunt de cake zelf bakken.
Erg populair zijn de snoeptaarten met KitKat om de rand. Je kunt de bovenkant van de taart versieren met smarties voor een kleurrijk effect of kies voor lekker vers fruit, om het een beetje gezonder te maken 😉

Tip: bind een lint om de taart heen voor extra stevigheid en voor een feestelijk tintje! Kies voor stoffen labeltjes met een persoonlijke boodschap. Dat maakt de snoeptaart extra speciaal!

Wist je dat je bij ons allerlei labels en polsbandjes kunt maken? Van kledinglabels tot een SOS armband. Met onze handige tool ontwerp je het helemaal zelf!