Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 4 werkdagen verzonden.

Stoffen label: Bestel al vanaf 100 stuks!

Ben je op zoek naar een stoffen label, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Bij Nominette kan je zelf stoffen labels ontwerpen op een snelle en eenvoudige manier. Het voordeel van labels van stof is dat je deze voor verschillende kledingstukken en spullen kan gebruiken. Zo kun je de labels gebruiken voor:

• Schoolkleding
• Zelf ontworpen kleding
• Schooltassen
• Sportkleding
• Sporttassen
• Handdoeken
• Als waslabels

Zelf stoffen labeltjes ontwerpen: Waar moet je op letten?

Als je zelf stoffen labeltjes wilt ontwerpen, dan zijn er aantal belangrijke punten waar je op moet letten tijdens het ontwerpen:

• Welk lettertype wil ik gebruiken?
• Hoeveel regels tekst heb ik nodig?
• Welke tekst zet ik op mijn stoffen labels?
• Moet er een symbool op de stof label komen? Of wil ik stoffen labels met eigen logo?
• Wat voor kleur worden de stoffen labels?
• Wat voor kleur krijgt de tekst? En hoe komt dit eruit te zien op de achtergrond?

Denk goed na over de bovenstaande vragen tijdens het ontwerpen van je stoffen labeltjes. Mocht je hier vragen over hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het ontwerpen van nieuwe labels.

Vervolgens is het belangrijk om te weten hoeveel labeltjes je nodig hebt. Je kunt de stoffen labels al bestellen vanaf 100 stuks. En hoe meer stuks je afneemt, hoe hoger de korting. Je korting kan zelfs oplopen tot 25%!

> Wil je je kleren labelen of naailabels bestellen? Klik op een van de links en navigeer naar onze configurator pagina's.

Veel gestelde vragen omtrent onze labels

Bij het bestellen van een stof label komen een aantal vragen vaak naar boven. Wij delen graag een aantal veel gestelde vragen.

Wat is de levertijd van een stoffen label?
Als je een innaai of instrijk stof label voor 15.00 uur besteld met de basiskleuren rood of blauw op witte ondergrond of wit op zwarte ondergrond, dan kunnen wij de stoffen labels de volgende dag al versturen. Alle andere producten of kleurencombinaties kunnen wij binnen 4 werkdagen verzenden.

Hoe komt een geweven label van polyester garens, een stoffen label, eruit te zien?
Als je labels van stof gaat bestellen, dan wil je graag vooraf weten hoe dit eruit komt te zien. Dat snappen we helemaal. Het stoffen label komt er exact uit te zien zoals in de preview op je scherm. De kleuren op het scherm kunnen enigszins afwijken van de garenkleurens, hou daar wel rekening mee.

Is het mogelijk om een eigen logo te laten weven?
Het is mogelijk om een label met eigen logo te weven. Op onze labels met eigen logo pagina kan je het logo uploaden. Je kunt ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor stoffen labels met eigen logo.

Mocht jouw vraag + antwoord hier niet tussen staan? Bel gerust even met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van de ideale labels stof, maar ook met het uitzoeken van bijvoorbeeld een polsbandje voor een concert!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo