4 ideeën om je huisdier te verwennen voor dierendag!

4 oktober, de belangrijkste dag voor alle dieren want het is namelijk dierendag! Dé dag om je huisdier extra te verwennen. Of je nou een hond, kat, konijn, hamster of een ander huisdier hebt, ieder huisdier verdient wat extra’s op deze dag. Hier geven we je 4 ideeën om je huisdier te verwennen voor dierendag. Met deze tips ben jij gegarandeerd het leukste baasje!

1. Maak een persoonlijk accessoire voor je huisdier

Zet je huisdier in het zonnetje met een handgemaakte accessoire. Maak bijvoorbeeld een bandana voor je hond van een stuk stof met een leuk printje, of naai een nieuw dekentje voor je kat. Een naamlabel met de naam van je huisdier maakt het natuurlijk helemaal af.

4 ideeën om je huisdier te verwennen voor dierendag!

2. Creëer een feestmaaltijd

Op zo’n speciale feestdag is lekker eten ook zeker niet onbelangrijk! Verwen daarom je huisdier met zijn/haar favoriete maaltijd of trakteer op het favoriete tussendoortje. Als kers op de taart versier je bijvoorbeeld het botje van je hond met een van onze naamlintjes, zo maak je er een echt cadeautje van!

3. Niemand mag vergeten worden

Heb jij zelf geen huisdier maar je buurman, vriend of vriendin wel? Verwen het dier dan met een super leuk gepersonaliseerd naamlabel van Nominette en ben zelf lekker creatief met het ontwerpen van het label. Het huisdier zal er nog nooit zo leuk bijgelopen hebben! 😉

4 ideeën om je huisdier te verwennen voor dierendag!

4. Iets persoonlijks!

Een gepersonaliseerd cadeautje voor je huisdier is wel het allerleukst. Je kan daarom ook naamstickers ontwerpen met de naam van je huisdier en die op zijn of haar eet-/drinkbak plakken. Een gemakkelijk cadeau om te bestellen, maar toch heel persoonlijk voor jouw huisdier!

Heb je je huisdier verwend met een cadeau met label of naamsticker van Nominette? Deel dan jouw foto met ons op Instagram via @nominette_labels!