Knutselen met dennenappels

denneappel dennenappel kerstboom dennenappel krans dennenappels vilt

Creatief met dennenappels
De herfst is in volle gang. Jammer dat het warme weer voorbij is, maar het is ook een heerlijke tijd om lekker thuis te knutselen en de herfstsfeer in huis te halen. Dennenappels zijn bij uitstek geschikt als herfstdecoratie! En ze liggen voor het oprapen, dus even naar de bossen en snel aan de slag met deze tips:

  • Slinger of krans van dennenappels
    Met dennenappels maak je de mooiste kransen om aan je deur te hangen. Met gedroogde bloemen of kunstmatige bessen geef je de krans wat extra kleur! Hang het op met een mooie stoffen labels.
  • Tuinkaboutertjes
    Leuke tip om met je kids te maken: deze kaboutertjes van vilt en dennenappels. Leuk voor in je tuin of als decoratie in huis. Voorzie de dennenappels ook van mooie naam labels om ze nog mooier op te maken.
  • Dennenappels als kerstdecoratie
    Dennenappels zijn naast de ideale herfstdecoratie ook perfect als kerstversiering. Spuit ze wit met poedersneeuw en hang ze in je kerstboom of maak een mini-kerstboom van dennenappels!

Dennenappels schoonmaken
Als je je dennenappels uit de natuur haalt, en niet uit de winkel, is het handig om ze even goed schoon te maken. En dennenappels schoonmaken doe je zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *