Onderzetters haken

Haken, breien, bakken of plakken…

Iedereen kan creatief zijn met labels en lint! Dat laten we deze week zien met onze creatieve onderzetters. Onderzetters gebruiken we allemaal, dus het is leuk om voor jezelf te maken én om cadeau te doen.
We beginnen met het bakken voor de niet-naaiers en -breiers onder ons. Ben je niet handig met naald en draad, maar wél met meel en mixer? Bak dan een heerlijke bananen-noten-cake en geef het als cadeau op een mooie snijplank. Hang een lintje met persoonlijke boodschap aan de snijplank en je cadeau zal met veel waardering in ontvangst genomen worden.

Een onderzetter haken

De echte haakverslaafden en geloof me, die zijn er veel, draaien hun hand niet om voor een prachtige onderzetter als deze. Zelf ben ik nog een beginner op haakvlak en volg een cursus bij #weldraad. Mijn juf haakte deze met letterlijk en figuurlijk een gouden randje. Ben je nu zelf ook zo handig en wil je een stapje verder gaan door je waar te verkopen, bestel dan je eigen naamlabels (met eigen logo en eventueel wasvoorschrift).

“Whatever you are be a good one”

 Leuk om jezelf, je partner of kinderen daar bij het ontbijt of avondeten nog eens aan te herinneren.  Pimp je placemats met een persoonlijk tekstlint. Ook hier hoeft geen naaimachine aan te pas te komen, met een lijmspray  plak je dit doorlopende tekstlint heel gemakkelijk op de geplastificeerde placemat. Met datzelfde tekstlint maak je bovendien de verpakking van je boterham of tussendoortje ineens een stuk specialer. Ook leuk als cadeau samen met de placemats!