Blog in de schijnwerpers: With Love by Eva


Nog eentje dan. Een blog dat gaat over naaien en zelfgemaakte kleding. We zitten in een naaifase en dat is een klein beetje te merken in de keuze van onze blogs. Maar, het zijn wel elke keer speciale blogs, vinden wij 🙂 Dit keer is het geen creatieve mama die achter het naaimachine plaatsneemt, maar een vrolijke twintiger die al zelflerend en met tips van haar oma haar naaitalent toont. Eva is haar naam.

Kleding, kleding, tassen, nog meer kleding
Een uitpuilende kledingkast, zo stellen wij de garderobe van Eva voor. Zoveel mooie kleding komen we tegen. Een eyecatcher is voor ons haar little black dress naar eigen ontwerp. Vele mooie details en een hoog draagbaarheidsgehalte, indrukwekkend. Lees ook haar bericht over de ananashype waar ze absoluut onder geen beding aan mee zou doen. Of toch wel? Mooi gemaakt en grappig geschreven.

Moois voor kids
Ben je zelf wel mama en zoek je zelfmaak-ideeën voor je kinderen, ook dan is een bezoekje aan With Love by Eva meer dan de moeite waard. Eva is de persoonlijke kleermaakster voor de 7-jarige Liv en haar neefje voorziet ze ook van de allermooiste creaties. Ook voor baby’s is ze in de weer: de combinatie van patroon en stof maken van dit wollen vest een lust voor het oog. Leuk detail zijn de schattige oortjes aan de capuchon. Inspiratie opdoen voor de zomercollectie van je meiden? Bekijk deze prachtige a-lijn jurkjes eens en dit mooie, comfortabele jurkje van tricot! Voor stoere jongens is deze dino-trui geweldig, inclusief tutorial.

Multi-talent
Een talent voor naaien is niet het enige wat Eva bezit. Haar teksten zijn erg leuk geschreven, beeldend, gevat en humorvol, voor ons als naai- en leesliefhebbers een extra bonus! Wij hebben genoten van ons bezoekje aan haar blog. Jij ook?