PAK DE ZON EN STRAAL!

Al is de zomervakantie helaas voorbij het zonnige weer is het bewijs dat we nog kunnen nazomeren. Want wie zegt dat we tussendoor niet eens lekker een dagje weg kunnen plannen? Laat je niet tegen houden en geniet van een dagje strand, een heerlijke wandeling en frisse drankjes in de tuin.

Het fleurt me op

Zon op je snoet en je dag is goed! Om nou eens ultiem van dit weertje te genieten is er niets fijner dan een heerlijke wandeling te maken en een mooi plukboeket te plukken. Verras je tante, oma, zus of goede vriendin met dit leuke boeketje en maak het helemaal af met een fleurig en kleurig lintje.

plukboeket met een lintje

Zit de 5 al in de klok?

Met een heerlijk zonnetje kunnen we na een lange dag werken allemaal wel een frisse gin-tonic gebruiken. Komen er nou mensen op bezoek? Met een spontane, creatieve quote wordt het drankje nog leuker om te drinken.

gin tonic glas versieren

Knallen met die ballen

De toernooien van de zomer, we krijgen er geen genoeg en verrassend genoeg willen we het liefste winnen!. Om dit ook meteen duidelijk te maken bij je teamgenoten kun je ze op een creatieve en originele manier al een beetje in die richting duwen. Buiten het feit dat het er superleuk en origineel uit ziet kan er nu niks meer fout gaan toch?

Zon, zee en zand tussen de tenen

Ik zeg doen! Buiten dat de temperaturen je ook niet tegenhouden zal het je goed doen. Een dagje waar niks moet en alles mag, vooral genieten. Heb je zelf al een strandtas of vind je het toch leuker zelf aan de slag te gaan? Met een zelfgemaakte strandtas heb je de mogelijkheid deze zo naar eigen hand te zetten en er alle creatieve kanten mee op te gaan. Met wat fleurige en zonnige labels met eigen logo of leuke teksten geef je het een extra touch. Leuk voor jezelf maar ook zeker als cadeautje.

zelfgemaakte strandtas

Geniet van je vrije woensdagmiddag en vergeet niet snel eens een kijkje op onze shop te nemen! https://www.nominette.nl/