Project doopsuiker in de maak!

Samen met een groeiend babybuikje kreeg ‘project doopsuiker’ beetje bij beetje vorm. Het moest iets persoonlijk zijn, iets anders dan anders en liefst iets dat niet te snel in een vuilbak belandt.
En waarom zou ik daar mijn naaimachine niet voor inschakelen, wij kunnen het namelijk goed met elkaar vinden, ze brengt me maakvreugde en ze helpt mee mijn creatief ei kwijt te kunnen. 

DIY doopsuiker

Ik tekende zelf een eigen patroontje voor de doopsuikerzakjes. Heel eenvoudige driehoekige zakjes die in een paar dagen bandwerk vorm kregen. Aangezien we al vroeg heel zeker waren van onze naamkeuze, besloot ik gweven labels met zijn naam te bestellen om de zakjes helemaal af te maken. Ver hoefde ik daar niet voor te zoeken, support local business. Nominette, een gevestigde waarde, -bijna letterlijk- om de hoek bleek het perfecte adres te zijn. https://www.nominette.nl/innaailabel

naamlabels om babyspulletjes te merken
geweven naamlabel 10 mm in zijnaad doopsuikerzakje

Wat te kiezen?

Klein detail: het kiezen van de baby’s naam bleek vele malen makkelijker dan het kiezen van de perfecte kleurencombinatie voor bij mijn o zo gekoesterde kleurig stofje. Ik vroeg daarom een paar staaltjes aan die de keuze makkelijker maakten en enkele dagen later vielen de Otis-labeltjes in de bus. Helemaal blij met het resultaat! Ze prijken op zijn babydekentjes, op de plantenpot hoes die de meter en peter kregen, zelfs op kledij. Gelukkig waren mijn hormonen stabiel genoeg om niet plots te beginnen twijfelen over de naam of de kleurencombinatie! Tientallen zakjes en labeltjes gingen door mijn handen en rolden van onder de machine, ze werden gevuld met lekkers en toen was het wachten, wachten en nog eens wachten….

personaliseer DIY-baby spulletjes
de labeltjes kunnen overal worden ingestikt zoals bij deze doopsuikerzakjes

Otis is daar!

Tot 28 september, we eindelijk Otis in onze armen sloten. Glunderend van trots konden we hem tonen aan de wereld en het bezoek trakteren met de persoonlijke zakjes. Wetende dat er nog heel wat in gebruik zijn om juweeltjes in op te bergen op reis of kleingeld in weg te steken, doet mijn hart een sprongetje maken! Lang leve eigen maaksels, lange leve een persoonlijke touch en lang leve Otis ;-).

Gepersonaliseerde cadeautjes voor het doopfeest of kraamborrel
kijk eens wat ik allemaal aan de gasten van het doopfeest cadeau geef:)

Ik hoop dat ik je met mijn verhaal heb geinspireerd en aangespoord tot eigen maaksels! van een tevreden Nominette klant; Caroline Rollez