Kraamcadeau zelf maken

Een baby op komst in de familie? Daar hoort natuurlijk een leuk kraamcadeau bij.

Nominette wil je graag inspireren om een originele verpakking te maken voor een attentie voor iedereen die bij jouw op kraambezoek komt.

Roze of blauw?

Het begint natuurlijk met de inhoud van een leuk verpakt cadeautje, wordt het een jongen of een meisje? Traditionele kleuren blauw en roze blijven toch leuk!
Eenmaal bedacht dan snel naar de stad voor de inkoop. Vergeet dan niet even binnen te lopen bij een gezellige hobby of fourniturenwinkel voor een lief stofje. De lintjes bestel je natuurlijk bij ons 🙂

www.nominette.nl

Eenmaal thuis met al jouw geshopte items ga je een middag creatief aan de slag om jouw kraamcadeautje tot een succes te maken. Fijn fröbelen en ondertussen lekker uitrusten want de baby groeit dan op zijn best in die laatste weken als jij ontspannen bent!

Jouw verpakking wordt nog persoonlijker door er een speciaal Nominette labeltje op te naaien. Hier hebben we gekozen voor zilverlurex voor de tekst, matcht mooi met het stofje.

Uitdelen maar

Het label dat wij laten zien in ons blog is maar een voorbeeld, op www.nominette.nl  kun je jouw label zelf samenstellen qua kleur, symbooltjes en persoonlijke tekst. Misschien wel met de naam van je kindje?

Veel plezier en succes bij het maken van jouw persoonlijke kraamcadeautje en tot de volgende blog!