Knutselen met lentekriebels

De zon kan prachtig schijnen, langzaam krijgen we last van lentekriebels; we krijgen de lente in onze bol. Het kan vriezen het kan dooien en af en toe een heerlijk dagje binnen met koffie en koeken is ook niet te versmaden. Let’s get lost in a world made of books, coffee and rainy days! Mét je zelfgemaakt boekenlegger natuurlijk.

Regenbui? Jij bent voorbereid

En op die voorjaarsbuien daarop kleden we ons gewoon. De echte regenjas is helemaal terug van weg geweest. Keuze te over, maak jou exemplaar persoonlijk met je eigen label. Kijk op www.nominette.com voor voorbeelden.

Ben creatief met kleur, tekst en lettertype. Zo worden ook rainy days toch happy days.

Plantjes voor de lente

En dan heb je natuurlijk van die heerlijke dagen waarvan echt iedereen blij wordt. Zon, kleur, ontluikende natuur en iedere bloemenstal of marktkraam heeft weer narcissen, blauwe en witte druifjes in de schappen staan.

Die kun je eenvoudig weg niet weerstaan, dit is de belofte van wat komen gaat, langere dagen en blauwe luchten. Happy days dus. Verras jezelf, of iemand anders met iets bloeiend’s je labels maakt het helemaal af. En zoals je inmiddels wel zult weten, je labels kun je echt op zoveel manieren verwerken. Maak een postkaart, naai het op je boodschappentas of op dat schattige jasje van je kind.

Have fun enjoy happy days!