Zelf een luiertaart maken

luiertaart zelf makenzelfgemaakte luiertaart met beer

Leuk kraamcadeau

Zoek je een leuk kraamcadeau voor een kraambezoek bij vrienden of collega’s? En moet het ook een origineel cadeau zijn? Maak dan eens zelf een luiertaart. Een luiertaart is niet alleen leuk, maar vooral ook erg nuttig, want een baby heeft nogal wat luiers nodig. En door de taart te versieren met kleine cadeautjes kun je het zo origineel maken als je zelf wilt.

naamlabels als kraamcadeau

Tips voor een leuke luiertaart:

  • Wil je een écht persoonlijk kraamcadeau maken? Bestel dan naamlint met de naam van de baby erop en strik het lint om de drie lagen van je zelfgemaakte luiertaart.
  • Kies een complete versiering in één bepaalde stijl, die past bij het kind (of bij de ouders):  vrolijke bloemen, typisch hollands rood-wit-blauw, voetbal, tractors, prinsessen, hartjes, dieren, Jip & Janneke, etc. Vind je dit moeilijk? Laat je dan inspireren door het geboortekaartje!
  • Versier de luiertaart met kleine kraamcadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, slabbetjes, spuugdoekjes, babyflesjes, een speen, babyslofjes of sokjes, een rompertje, bijtring of een rammelaar.
  • Je maakt je zelfgemaakte luiertaarten helemaal af met een mooie verpakking in cellofaan en versier je kraamcadeau met vrolijk gekleurde lintjes of naam labels of stoffen labels.

Zo maak je zelf een luiertaart

Heb je inmiddels voldoende inspiratie, maar weet je niet hoe je zo’n luiertaart precies in elkaar moet zetten? Bekijk dan de volgende websites en je leert precies hoe je zelf een luiertaart kunt maken:
Wij wensen je vooral ook heel veel plezier met het maken van de luiertaarten! Wil je het resultaat met ons delen? Stuur dan een foto van je zelfgemaakte luiertaart naar c.evers@nominette.com of deel je foto op Twitter of onze Facebook-pagina.