Zelfgemaakte kraamcadeaus

kraamcadeau naam kraamcadeau mobiel  kraamcadeau slabber kraamcadeaumobiel

Een bijzonder kraamcadeau maak je zelf

Er is niets zo bijzonder als de geboorte van je neefje, nichtje of baby van je beste vriendin. Zeker weten dus, dat jij ook met een heel bijzonder cadeau op kraamvisite komt! Met een zelfgemaakt kraamcadeau scoor je altijd hoge ogen en weet je zeker dat je een uniek en persoonlijk cadeautje meeneemt. Ben je op zoek naar tips of ideeën voor een zelfgemaakt kraamcadeau? Wij helpen je graag op weg!

Decoratie voor de babykamer

Een leuke decoratie voor de babykamer is een super hip kraamcadeau om te geven en om te krijgen. Naamletters zijn erg hip. Deze kun je zelf maken, door de letters te naaien en op te vullen, of door letters te maken van karton of piepschuim en ze te bekleden met mooie stofjes. Hang de letters op met een mooi lint! Een muziekmobiel is een andere leuke tip. Je kan ook een eigengemaakte polsbandje creëren. Verzamel verschillende stoffen, lintjes en figuurtjes en stel je eigen mobiel samen. Kijk hier voor een tutorial.

Functionele kraamcadeaus

Slabbers, hydrofiele luiers, aankleedkussenhoezen, lakentjes, rompers… Je hebt ze nooit genoeg! Dus ga aan de slag, en vergeet niet om je kraamcadeau uniek te maken met een mooi kledinglabel of naailabel met de naam van de baby!