Zelf maken: carnavalspak voor kinderen

carnaval shirt boom carnaval robin hood carnaval ballerina carnaval clown

Originele verkleedkleding voor je kind

Carnaval staat voor de deur. De meest gestelde vraag van dit moment in Brabant en Limburg is ongetwijfeld ‘Hoe ga jij verkleed met carnaval’? Weet jij het al? Wij helpen je meedenken voor een leuke, schattige of stoere outfit voor je zoon of dochter.

Leuk carnavalskostuum voor meisjes

Voor meisjes is een goede carnavalsoutfit niet zo moeilijk: als prinses of ballerina gaat elke meid graag verkleed. De basis voor deze outfit: een tutu. Met lint en tule maak je zelf de mooiste tutu’s. Perfect voor een ballerina-kostuum of vrolijk clownspak! En het is helemaal niet moeilijk, er komt geen naaimachine aan te pas. Bekijk hier hoe je met lint een mooie tutu maakt.

Groen!

Ben je een groen type en houd je van de natuur en recyclen? Ga dan als bosfee of boom! Volg deze instructies en tover een basic shirt om tot een prachtige carnavalsoutfit. Ook hier heb je geen naaimachine voor nodig. Ook mooi groen is dit super schattige Robin Hood pakje! Neem een groen poloshirtje als basis, maak er een groene legging bij en met vilt maak je de carnavalsoutfit af met een hoedje. Bekijk hier de tutorial van het Robin Hood kostuum.

Carnavalsmaskers

Geen tijd om een hele outfit in elkaar te zetten? Misschien is een carnavalsmasker wel een optie. Bekijk onze carnavalstips van vorig jaar.

Wist je trouwens dat je bij ons je eigen stoffen labeltjes kunt maken? En dat het ook mogelijk is om een SOS armband bij ons te ontwerpen?