Breisels voor een baby op komst

Breien is helemaal hot en happening. Ook dit najaar wordt er weer volop aandacht besteed aan gebreide items. Ook de kleintjes op komst kunnen niet achterblijven. Op het internet vind je ontzettend veel toffe inspiratie voor zelfgebreide mutsjes, sjaals, slofjes of andere decoratie spulletjes. Wij zetten graag onze favoriete breisels voor een baby op komst voor je op een rij.

Breisels voor een baby op komst - Nominette

Warm koppie

Een gebreide mutsje maak je zo uitgebreid als je zelf wilt. Ga je voor een basic model of trek je liever alles uit de kast? Leer jezelf een nieuwe steek aan, werk met extra details zoals ribbels of combineer diverse herfstkleuren als olijfgroen, roestbruin of okergeel. Het mini mutsje is pas helemaal klaar als het is voorzien van een lief label. Of het nu een label met de naam is of met een leuke quote, het maakt de muts meteen wat vrolijker of persoonlijker.

Breisels voor een baby op komst - Nominette

Held op sokken

Zo klein en zo fijn. Die ini mini voetjes zijn om op te vreten en daarom moeten we daar extra zuinig op zijn. Met gebreide sokjes blijven ze lekker warm. Met een label pimp je het nog even extra op. Zo kun je kiezen voor een label met eigen logo of een innaailabel met een gezellig symbooltje. Pak die kleine maar goed in!

Breisels voor een baby op komst - Nominette

Kroelen in bed

Naast het breiwerk kun je ook goed werken aan items met ander materiaal. Het leuke is om hiervoor dezelfde kleur en labels te gebruiken. Zo combineer je materialen terwijl je met de kleur en het label wel zorgt voor een geheel. Maak bijvoorbeeld eens een rammelaar, een mobiel met knuffeltjes, een badcape of een kruikzak. De keuze is reuze.

Breisels voor een baby op komst - Nominette

Wij zijn erg benieuwd naar jouw breisels voor een baby op komst. Deel je ze met ons via Instagram?