Zelf fruit plukken

In de zomermaanden is er niets leuker dan een middagje zelf fruit plukken. Naast dat het een superleuke dag is voor jong en oud, kun je met het fruit ook ontzettend veel lekkers maken. Er zijn genoeg prachtige boomgaarden waar je zelf je appeltjes, kersen of bramen kan plukken die je vervolgens thuis heerlijk kunt oppeuzelen.

Om in mee te nemen

Zie je het ook al helemaal voor je? Jij met je zelfgemaakte plukmand aan je arm flanerend in een pluktuin. Tuurlijk kun je voor de makkelijke weg kiezen en gaan voor een houten bakje of rieten tas. Maar laat ook hier je creativiteit zijn werk doen. Haak je eigen tas, voeg er details aan toe en bestel via Nominette jouw logo op een label. Doe dit in jouw favoriete kleur en deze zomerse dag kan beginnen. 

Zelf fruit plukken

Jammie!

Eenmaal thuis maak je met jouw zelf geplukte fruit de lekkerste dingen. Jam blijft nog altijd ieders favoriet. Kies een lekker recept uit, vul je jampotjes met zelfgemaakte overheerlijke jam, sticker erop en maak hem af met een fleurig lint. Bij Nominette bestel je jouw lintje in diverse maten, met je eigen boodschap, lettertype en ruime keuze aan symbooltjes. Zó, klaar is kees!

Zelf fruit plukken

Vroege vogel

Dat is nog eens lekker wakker worden. Een heerlijk ontbijtje, met een krachtige smoothie van zelf geplukt rood fruit en niet te vergeten die ene leuke boodschap van je geliefde! Wees origineel en vertel elkaar iets leuks aan de hand van een servet. Met een lint of label kun je de leukste dingen verzinnen die de ander zal laten stralen. Dus hey sunshine, waar wacht je nog op?

Om op te vreten

Als kers op de taart mogen de lekkernijen niet worden vergeten. Van oma’s appeltaart tot je favoriete aardbeien gebakje. Een ding is zeker, na een dagje zelf fruit plukken zijn er genoeg recepten waar je mee aan de slag kunt. Met een simpele satéprikker en een strijklint geef je dit gebakje op feesten en partijen een extra touch en serveer je in stijl. Zou het zo nog lekkerder zijn?

Zelf fruit plukken