Hippe kinderkleding zelf maken

kids mode hawai kids mode sweats 2 joggin label kids mode sweats

Kids modetrend: Hawaii
De Hawaii trend zie je overal terug dit seizoen. Mannen, vrouwen en kinderen, niemand kan om deze trend heen. Zorg ervoor dat je deze zomer dus een palmboom of tropische strand shirtje in je collectie hebt! Voor stoere girls vonden wij dit geweldige Hawaii rokje, gemaakt van oude Hawaii shirts van een oom. Hoe cool is dat? Combineer het met een eenvoudig shirt of hemdje met opdruk (ook helemaal trendy) en je hebt een te gekke outfit.

Sweats
Altijd onmisbaar, vinden wij, een paar (of 2, 3) joggingbroekjes of rokjes van joggingstof. Het zit gewoon zo fijn voor kinderen! En dit jaar is kleding van joggingstof helemaal hip. Halleluja. Dat hoef je ons maar een keer te zeggen. Wij springen direct achter het naaimachine om nog een paar extra joggingitems te maken. Deze tutorial voor een snel broekje is ideaal. En voor kleine dames is dit sweat-rokje onweerstaanbaar. Bovendien gemaakt van een oude joggingbroek! Goede reden om weer een nieuw exemplaar voor jezelf aan te schaffen 😉

Vergeet niet bij al je zelfgemaakte mode ook je eigen naamlabel te gebruiken, zoals bij deze joggingbroek voor een stoere meid. Het mag gezien worden dat het door jou gemaakt is, bovendien maakt dat het kledingstuk helemaal af.