Blog in de schijnwerpers: Leukgemaakt!

leukgemaakt tas leukgemaakt vlag lintjes leukgemaakt pop leukgemaakt scrap

Deze week staat het blog Leukgemaakt in de schijnwerpers. Een blog waar je niet alleen naartoe gaat voor inspiratie op het gebied van haken, naaien en scrapbooken, maar waar je ook leuke berichtjes over (gezond) eten en lekkere recepten terugvindt.

Jeanstassen
Wat ons direct opvalt, zijn de prachtige spijkerbroektassen! We hebben eerder een berichtje geschreven over tassen gemaakt van oude jeans, maar hoe Ingrid van Leukgemaakt deze tassen maakt is van een heel ander niveau. Het zijn ruime tassen, geschikt om mee naar school te nemen of als sporttas en alle details kloppen: de merkjes, labels en andere applicaties zijn perfect op elkaar afgestemd en de binnenkant is mooi afgewerkt (inclusief binnenzak, super handig). Bekijk haar laatste tassencreatie in NY stijl, prachtig. Inspiratietip op deze meidentas: maak zelf van lint een (Amerikaanse) vlag!

Lapjeskonijnen
De tweede eyecatcher zijn de knuffelkonijnen. Deze lapjeskonijnen zijn gemaakt van verschillende stofjes en lapjes en hebben een heel hoog knuffelgehalte. Een perfect geboortecadeau! Je kunt ze bovendien bestellen via haar webshop.

Pimp je notitieboek…
En hoe! Een basic notitieboek van de Hema tovert Ingrid om tot een uniek en persoonlijk cadeau. De voor- en achterkant is gescrapt en de gehaakte rand maakt het helemaal af. Complimenten!

Be inspired en neem ook snel een kijkje op Leukgemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *