Zomerkriebels

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar door dit lekkere weer voelen wij weer echte zomerkriebels. Het betekent namelijk maar een ding, of ja wel wat meer want de frisse zomerjurkjes kunnen uit de kast worden getrokken en het is tijd om te flaneren op het terras, die ene coole beachclub of misschien is het zelfs tijd voor een mooie reis. Tuurlijk zit ook jij deze zomer niet stil, dit geeft ons een goede reden te laten zien hoe wij met lint en label aan de slag zijn gegaan ter inspiratie van deze heerlijke zomer.

Lees de zomer door

Ja hoor, je kent het wel: er gaat een boek mee op vakantie en na een aantal pagina’s wil je hem het liefst niet meer aan de kant leggen. Dan kan er maar een je redder in nood zijn. Een leuke boekenlegger!! Zo hoef je geen hoofdstuk, regel of woord over te slaan en kun je rustig daarna weer verder lezen. Met leuke vrolijke kleuren en een leuke tekst valt het ook nog eens extra op.

Leeslintje en boekenlegger
Vind jij dit ook zo’n leuk idee, bestel hier dan dit product.

Summer vibes only

Naar het strand? Het park of op vakantie? Trek dat strandlaken dan maar uit de kast. Of ze nou helemaal zelf maakt of een gekocht eigen maakt, een label met een quote of logo maakt het altijd af. Met fluoriserende kleuren maak je het nog meer ‘zomer’!

Label met je eigen logo
Vind jij dit ook zo’n leuk idee, bestel hier dan dit product.

Lekker relaxed

Met een kleine op het strand en toch willen relaxen? Met een SOS bandje is de weg terug een stuk makkelijker te vinden. Door er leuke symbooltjes aan toe te voegen (zonnetje, smiley, hartje) ziet het er ook nog eens leuk uit!

Polsbandje kids sosbandje
Vind jij dit ook zo’n leuk idee, bestel hier dan dit product.

Dress to impress

Natuurlijk mag je favoriete strandjurkje niet ontbreken. Met een leuke boord, kraag, een naamlogo of leuke quote kun je er met vrolijke kleuren een groot feest van maken. Met een zigzagschaar of een kleurcombinatie van lint en draad weet je het nog speelser te maken.

Innaailabel
Vind jij dit ook zo’n leuk idee, bestel hier dan dit product.

Geniet van het weer, de zomerse kleuren en laat je verrassen door al het moois dat deze zomer je gaat brengen.