CHECK, WE GAAN OP KAMP!

Voor de papa’s en mama’s onder ons is het altijd heel wat. Wanneer de kids op kamp gaan is het niet alleen belangrijk dat alle spullen van de checklist worden ingepakt. Ook de spanning slaat toen en is het extra belangrijk dat het een en het ander goed geregeld is. Zo willen we natuurlijk niet dat aan het einde van zo’n week alle spullen zoek zijn en je je suf kunt gaan zoeken tussen de gevonden voorwerpen.

ALLES VOOR DE VEILIGHEID!

Of het nou een schoolkamp, tenniskamp of surfkamp is, met een SOS-bandje weet het kind zich altijd weer terug op het kamp te vinden mocht het zo ver komen. Natuurlijk gaan we er niet vanuit dat het nodig is. Maar met de naam van het kamp, het telefoonnummer en een vrolijke smiley vinden de kinderen het ook nog eens stoer om te dragen. Met opvallende fluoriserende kleuren zorgt het voor nog meer herkenning.

SPULLEN PAKKEN

Van je tandenborstel tot aan die je coole outfit voor de bonte avond, als dat maar past! Om toch die praktische spullen wat meer bij de hand te hebben en snel terug te kunnen vinden is een rugzak met naamlabel een goede tip!

SLAAPPARTIJTJE

Appeltje eitje! Binnen een paar seconde staat je naam erop. Hartstikke handig om er zo voor te zorgen dat de items tijdens het kamp niet verloren gaan. Met contrasterende kleuren weet je je label goed op te laten vallen.

AAN DE KAPSTOK

Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat alles wat mee gaat om kamp ook weer mee terug naar huis gaat. Daarom hier nog een leuke manier van hoe je een naam verwerkt in bijvoorbeeld een toffe jas. Door te werken met een zigzagsteek of het alleen verbinden van de hoeken met kleine steken weet je voor een speels effect te zorgen.