Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Duurzame kleding labels

Labels van gerecycled polyester

Onze duurzame labels maken wij met gerecycleerde garens. Voor de labels gebruiken wij NewLife garen (gemaakt van gerecycleerde PET-flessen). Extra duurzaam want tijdens de productie van dit garen wordt minder energie gebruikt. De labels zijn daarnaast 100% uit  hetzelfde materiaal, dit maakt het recycleren van onze producten makkelijker dan wanneer je verschillende materialen mixt.

Lokale productie kledinglabels

Een belangrijk aspect in duurzaamheid is de voetafdruk van je producten. Op zoek naar duurzame labels? Dan is bestellen bij Nominette een goede keuze. Onze fabriek staat in Erpe-Mere, België. Vanuit hier weven we al sinds 1920 naamlabels en andere kledinglabels! Al onze producten zijn Oekotex-gecertificeerd, een keurmerk voor de veiligheid.

 

Groot aanbod duurzame labels

Nominette biedt een ruim assortiment van duurzame labels:

·         Kledinglabels: Wil je kleding merken met een label? Nominette biedt verschillende kledinglabels, kies jij voor onze instrijklabels of innaailabels?

·         Kledinglabels met logo: Laagdrempelig labels bestellen voor je eigen merk? Bekijk dan onze kledinglabels met logo. Op zoek naar een extra luxe kwaliteit? Dan zijn de premium logo labels jouw beste keuze!

·         Naamlabels: Een naamlabel van duurzaam materiaal? Nominette biedt zowel naamstickers om kleding en spulletjes tijdelijk te merken als geweven naamlabels voor het permanent merken van textielproducten.

·         Maatlabels: Ook onze maatlabels worden gemaakt met hetzelfde gerecycleerde polyester. De perfecte match dus met een kledinglabel of label met logo voor een professionele uitstraling en een mooi geheel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo