Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Kleding labelen verpleeghuis

Kledinglabels voor verpleeghuizen

Kledinglabels worden standaard gebruikt in verschillende zorginstellingen zoals verpleeg- en verzorgingshuizen. Een naamlabel voor kleding van patiënten of bewoners is ideaal voor het zorgpersoneel. Dankzij het comfort van waslabels wordt kleding goed gewassen met instructies op het waslabel. Zo blijft er voldoende tijd over voor patiëntencontact.
Bestel innaaibare of instrijkbare kledinglabels met naam gemakkelijk en snel online. Na enkele dagen kun je aan de slag met kleding labelen voor het verpleeghuis. 

Breng structuur in je verzorgingstehuis

Waslabels zijn ideaal voor verpleeghuizen. Dit maakt de zorg en het wassen van kleding van de patiënten of bewoners een stuk gemakkelijker. In de meeste verzorgingstehuizen wordt heel wat kleding gewassen. Zorg dat artikelen weer in de juiste kamer en bij de juiste bewoner terechtkomen met naamlabels. Je organisatie verloopt soepel met naamlabels voor elke patient.  Waslabels voor verzorgingstehuizen bestel je bij Nominette makkelijk en snel online. Voor standaard naamlabels geldt vandaag vóór 15:00 uur besteld = morgen verzonden. Heb je maar een klein aantal naamlabels voor kleding bij verzorginshuizen nodig? Geen probleem want je bestelt al vanaf 50 stuks. 

 

 

 

 

Instrijklabels of innaailabels?

Kies kledinglabels, geschikt zijn onze instrijklabels voor een verzorgingshuis – of ook innaailabels met naam. Beide naamlabels zijn uitstekend geschikt voor de wasmachine. Nominette is immers ervaren in het maken van naamlabels sinds 1920! Zowel instrijklabels verzorgingstehuis- als innaailabels verzorgingstehuis bestel je al vanaf 50 stuks. De kleuren wit met rode tekst of wit met blauwe tekst zijn de meest voordelige keuzes. 

Kwalitatieve kledinglabels voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Het is belangrijk dat kledinglabels in verzorgingstehuizen lang meegaan. De naamlabels van Nominette kunnen wel tegen een stootje!  Zowel onze innaailabels als onze instrijklabels zijn uitstekend wasbaar.

  • Duurzaam gemaakt in België
  • Ervaring sinds 1920
  • Klantenservice bereikbaar van maandag tot vrijdag
  • Vandaag vóór 15:00 uur besteld = morgen verzonden

Ontwerp je eigen kleding- of waslabels

Een kledinglabel bestellen doe je eenvoudig online. Typ je eigen tekst voor je naamlabel en kies uit verschillende kleuren. Bestel 50 stuks of meteen wat meer.
Zakelijk kledinglabels bestellen? Maak een account aan met BTW-nummer en ontvang interessante B2B prijzen.

Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met onze klantenservice via: info@nominette.com of +31(0)407920038

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo