Op een werkdag voor 15.00 uur besteld
volgende werkdag verzonden!

Geldt alleen voor standaardproducten.

Stoffen naamstickers bestellen: ontwerp ze zelf in de configurator!

Met twee identieke groene flesjes in je handen kijk je vertwijfelt van de één naar de ander. Welke is nu van jou? Je eigendommen onderscheiden van andermans spullen is niet altijd een eenvoudige klus. Wél als je de stoffen naamstickers gebruikt. Ontwerp zelf stoffen stickers, in onze handige configurator. Bij Nominette kun je zelf stoffen stickers maken. Dankzij de stevige plaklaag bevestig je de stickers , die geprint worden op textiel, stevig op je broodtrommel, babyflesje, telefoonoplader, laptop of briletui. Maar ook handig voor dementerenden bejaarden in een zorginstelling. Denk hierbij aan het markeren van een briletui of rollator Ontwerp snel de stoffen stickers in onze configurator. Zo herken je altijd je spullen.

Zo ontwerp je de stoffen stickers

De stoffen stickers plaats je eenvoudig én zijn verwijderbaar. De stickers van stof zijn niet permanent, wat ideaal is voor voorwerpen als gymschoenen, opbergdozen, telefoonopladers, babyflesjes, en sportspullen zoals tennisrackets en hockeysticks. Ontwerp zelf de stoffen naamstickers, in onze configurator:

 1. Kies het lettertype: je kunt kiezen uit 3 verschillende lettertype stijlen
 2. Typ de gewenste tekst. Je kunt 3 regels benutten.
 3. Maak de keus uit diverse leuke symbolen.
 4. Bepaal welke kleur de ondergrond krijgt. Je kunt uit 15 (pastel) kleuren kiezen.
 5. Kies de kleur van de tekst. Zorg ervoor dat deze goed matcht met de ondergrondkleur.
 6. Bepaal het aantal stickervellen. Op één vel zitten 14 stickers: 8 kleine stickers en 6 grote stickers.

De stoffen stickers hebben een stevige plaklaag en zijn zelfs vaatwasserbestendig. Wil je echter labels ontwerpen die permanent in je kleding blijven zitten ? Dan adviseren wij onze geweven innaailabels en instrijklabels.

Stickers van stof bestellen: profiteer!

Verwarring en frustratie zijn binnenkort verleden tijd wat betreft het uit elkaar houden van elkaars eigendommen. De stoffen stickers zijn een praktische oplossing voor op school, het kinderdagverblijf in huis en op je werk. Heb je de stoffen naamstickers samengesteld? Als je tevreden bent over het eindresultaat, dan is het de hoogste tijd om de bestelling van de stoffen stickers af te ronden. Bestel de stoffen stickers en profiteer van de voordelen:

 • Persoonlijke stoffen stickers
 • Vanaf 14 stickers al te bestellen
 • Handige configurator
 • Vandaag vóór 15:00 besteld, de volgende werkdag verzonden
 • Sinds 1920 specialist in labels!
Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes