Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Tekstlintjes voor je bruiloft

Het seizoen van de bruiloften, trouwpartijen is weer begonnen. Ga jij trouwen? Weer of geen weer; met mooie bruiloftsdecoratie wordt jouw bruiloft sowieso een dag om nooit meer te vergeten.

Leuke gadgets: Bruiloft tekstlint

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan leuke wedding-gadgets, zoals give-aways voor de bruiloftsgasten; wij denken met je mee! Een geweven lintje kun je voor alle aspecten van jouw bruiloft gebruiken. Laat je de trouwdatum weven in je tekstlintje?

De trouwringen, toch wel een heel essentieel onderdeel van de dag! Presenteer je ringen mooi op een kanten kussentje en het krijgt nog een extra touch met een mooi geweven lintje. Goud lurex garen voor een hele persoonlijke tekst doet het altijd goed. YES I DO!

Bruiloft polsbandjes

Helemaal geen zin om creatief bezig te zijn maar wil je wel een aandenken meegeven aan je gasten? Ga dan voor geweven polsbandjes. Deze kun je meesturen met de huwelijksaankondiging, of zet ze klaar bij de ingang of leg ze op een mooie gedekte tafel. Met dit polsbandje om zullen ze jouw bruiloft niet snel vergeten en kan iedereen lekker nagenieten! En vier je je huwelijk in festivalstijl dan is een festivalbandje een musthave. En is het daarna tijd voor de volgende stap? Bekijk dan ook eens onze baby tekstlinten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo