Blog in de schijnwerpers: Doortje Dartel

doortjedoortje3doortje2doortje4

Doortje Dartel
Al dartelend over het web kwamen wij deze week terecht op het blog ‘Doortje Dartel’. Doortje Dartel laat een mooie mix van haak-, brei-, en naaiprojecten zien en wat ons opvalt is dat er veel praktische creaties tussen zitten. Vooral voor moeders! Een goede reden vonden wij om dit blog in de schijnwerpers te zetten.

Slim bedacht
Heel praktisch en handig zijn anti-slip sokken voor kinderen, maar wij hadden nog niet bedacht om ze zelf te maken. Met de duidelijke uitleg van Doortje Dartel gaan wij een poging wagen.  Voor de trip trap stoel maakte ze haar eigen bekleding en ze deelt een gratis patroon. Ideaal! Zo zit je zelf niet vast aan de kleuren en patronen die in de winkel beschikbaar zijn.

Kleding en labels
Dat Doortje Dartel overweg kan met de naaimachine laat ze zien met de vele kledingstukken die ze voor haar kinderen maakt. Ben je enthousiast over de alijn rokjes die je op haar blog ziet? Stuur dan even een mailtje want ze maakt deze leuke kledingstukken ook in opdracht. Wat Doortje Dartel bovendien ook erg goed doet is labelen! Ze heeft haar eigen kledinglabels en mooie knopen met haar naam erop. De perfecte manier om haar creaties helemaal mee af te maken, zoals bij dit mooie zomerse kledingsetje.

Wij zijn wel even blijven hangen op dit inspirerende blog! Neem jij ook een kijkje?