Origineel kraamcadeau: naaisetje met naamlintjes


Naamlintjes voor baby
Vorige maand waren we in de ban van de originele luiertaarten. Deze week doen we er nog een origineel kraamideetje bij: een mini-naaisetje mét naamlintjes. De kersverse ouders zijn natuurlijk apetrots op hun kindje, maar ook op de naam die ze de nieuwe wereldburger hebben gegeven. Naamlintjes of naamlabels zijn daarom een super leuk en persoonlijk cadeau. Stem de kleuren en het symbooltje af op het geboortekaartje of de inrichting van de babykamer voor een extra persoonlijk effect.

Naaisetje met lintjes
Maak er een extra leuk pakketje van door een mooi doosje of koffertje te kopen en de lintjes hierin te verpakken. En een echt mini-naaisetje door het aan te vullen met enkele klosjes garen en wat naalden en spelden. Zo wordt het niet alleen een origineel babycadeau, maar ook erg praktisch! De naamlintjes zijn erg handig om in de kleertjes te naaien of strijken (als het kindje bijvoorbeeld naar de crèche gaat), aan de fopspeen te bevestigen of om de lakens te pimpen.

De naamlintjes kun je ook  als lintje gebruiken om geboortesuikers te verpakken. Bestel je naamlabels heel eenvoudig op onze website.