Karin aan de haak’s Blog in de schijnwerpers

zelfgemaakte scrub gehaakt hartje in pip-style

gehaakte tissue doos cover gehaakt zeepzakje

Voor de echte haakliefhebbers

Karin aan de haak’s blog is een walhalla voor haakliefhebbers! Je vindt er tientallen haakpatronen, nuttige haaktips én Karin weet je vooral te inspireren met haar zelfgemaakte, kleurrijke haakwerk. Denk aan gehaakte sloffen, pannenlappen, kussens, vlaggenlijntjes. En er is nog veel meer!

Tips voor zelfgeHaakte cadeaus

Zoals altijd zijn wij op zoek gegaan naar leuke toepassingen met labels en lint. Die spelen duidelijk geen hoofdrol op Karin’s blog. Dus hebben we 4 kleurrijke hebbedingen uitgezocht, die erg leuk zijn om cadeau te geven. En die je dus gerust extra kunt versieren met naamlabels of lintjes:

  1. Zelfgemaakte scrub in een mooi, glazen potje. Het potje is versierd met een vrolijk haakwerkje, waar je een lintje door kunt rijgen om het vervolgens om het dekseltje vast te binden. Hier zouden onze fruit-lintjes ook goed bij passen!
  2. Zo’n kleurrijke tissue-doos is een waanzinnig mooi beterschapscadeau voor een zieke. Alleen al door er naar te kijken wordt je blij! En de afwerking met de knoopjes vinden we fantastisch!
  3. De gehaakte zeepzakjes vormen een elegante verpakking voor lekker ruikende zeepjes. Leuk om weg te geven als bedankje! En in plaats van de koordjes, kun je natuurlijk ook een (naam)lintje met een toepasselijke tekst nemen om het zeepzakje dicht te binden.
  4. De bonte hartjes in Pip-style zijn met een lintje eraan perfect te gebruiken als hippe tashangers. Een leuk cadeau voor Valentijnsdag of voor een verjaardag!

Karin heeft ons enorm weten te inspireren met haar vrolijke blog boordevol originele haakideeën. Ken jij ook een inspirerende, creatieve blog die een plek in onze schijnwerpers verdient? Plaats een reactie!