Hoe kies je een commercieel label voor je bedrijf?

Een nieuwe collectie vraagt om een merklabel. Of het nu gaat om je allereerste collectie of een collectie voor het nieuwe seizoen, een commercieel label maakt het helemaal af. Hoe kies je een commercieel label voor je bedrijf? We laten je zien wat de mogelijkheden zijn voor een merklabel.

Je eigen professionele kledinglabels, wat moet ik kiezen?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een professioneel kledinglabel. Zo kun je kiezen voor een geweven label of een bedrukt label. Het voordeel van een geweven label is dat je label niet zal vervagen of zal veranderen van kleur. Zo blijft een geweven label jarenlang goed, ook na veelvuldig wassen en intensief gebruik. Daarnaast ziet een geweven label er natuurlijk een stuk luxer uit dan een bedrukt label.

Een professioneel label met je merknaam

Als je op zoek bent naar een kledinglabel met je eigen merknaam, kies dan voor de geweven kledinglabels van Nominette. Bij dit type label heb je geen eigen logo nodig, maar ontwerp je gemakkelijk een label met je eigen merknaam en tekst. Je kunt kiezen voor een staand of liggend label en kunt kiezen uit verschillende lettertypen. Zo sluit er altijd wel een lettertype aan bij de uitstraling van jouw merk. Optioneel kun je ook kiezen voor kledinglabels met de wasvoorschriften van jouw items.

Je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren. Van licht tot donker, van pastel tot fluorescerend en van zilver tot goud. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe kies je een commercieel label voor je bedrijf?

Een professioneel label met je eigen logo

Heb je een eigen bedrijfslogo en wil je ook graag een commercieel label met je eigen logo? Bij Nominette kun je ook kiezen voor een label met logo. Upload eenvoudig je logo op onze website en kies tussen een van de verschillende labeltypen. Zo kun je kiezen voor een liggend of staand label en een label met middenvouw of eindvouw. Ook kies je zelf een labelbreedte van 15mm, 25mm of 40mm breed. Kies je bij een label met middenvouw voor je logo aan één zijde, aan beide zijden of kies je voor een label met aan één zijde je logo, en aan de andere zijde de wasvoorschriften van je items? De keuze is aan jou!

Hoe kies je een commercieel label voor je bedrijf?

Maatlabels voor jouw merk

Ook maatlabels bestel je super snel via Nominette. Zo kun je kiezen voor labels in de door jou gewenste maat. Deze worden op bestelling geweven. Of je kiest voor een standaard set maatlabels, waarbij je een mix ontvangt van de meest voorkomende maten. Onze maatlabels zijn perfect te combineren met je geweven merklabels van Nominette.

Hoe kies je een commercieel label voor je bedrijf?

Een duurzaam merklabel dat aansluit bij je merkwaarden

Heb je als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan wil je dit natuurlijk ook uitstralen middels je branding en merklabel. Bij Nominette bestel je duurzaam geweven merklabels. Onze labels worden in onze eigen fabriek in België geweven met gerecycled garen, gemaakt van gebruikte PET-flessen. Zo is zelfs de finishing touch aan je product op duurzame wijze geproduceerd.

Onze selectie professionele merklabels

Bestel nu jouw duurzaam geproduceerde commerciële labels bij Nominette. Op een werkdag voor 15.00 uur besteld = de volgende werkdag verzonden!