Ontwerp je eigen polsbandjes

Je eigen polsbandjes voor een feestje of evenement? Ontwerp je eigen polsbandjes gemakkelijk bij Nominette. Bij Nominette weven we 3 verschillende type polsbandjes (ook wel concert- of festivalbandjes genoemd). Namelijk polsbandjes met je eigen tekst, polsbandjes met eigen logo en SOS-bandjes voor kinderen. Hieronder lichten we de verschillende type polsbandjes verder toe.

Concert- of festivalbandjes

Heb je geen eigen logo maar wil je wel graag een leuk polsbandje met eigen tekst? Kies dan voor een standaard concert- of festivalbandje. Deze bandjes zijn 14mm hoog en 33cm lang en ontwerp je gemakkelijk met tekst, symbolen (optioneel) en kleuren. In onze ontwerptool krijg je direct een simulatie te zien van je bandje.

Polsbandjes met eigen tekst

Concert- of festivalbandje met eigen logo

Wil je graag een eigen logo of ontwerp op een polsbandje? Kies dan voor een concert- of festivalbandje met logo. Deze bandjes hebben een hoogte van 25mm en hebben een totaallengte van 33 cm. Je upload heel eenvoudig je logo bestand op onze website, kiest je gewenste kleuren en je ziet jouw ontwerp direct in de simulatie.

Polsbandjes of festivalbandje met eigen logo

SOS-polsbandjes

Ben je op zoek naar een polsbandje voor kinderen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat je ze kwijt raakt in de speeltuin, een attractiepark of op het strand? Met een SOS-polsbandje is je kind zo weer terecht. Plaats bijvoorbeeld een naam en telefoonnummer op het bandje en je kind kan iemand gemakkelijk om hulp vragen om je te bellen. De SOS polsbandjes zijn 10mm hoog en 27cm lang, hebben een kindvriendelijke sluiting en irriteren niet op de huid.  Je ontwerpt ze heel eenvoudig met eigen tekst, een symbool (optioneel) en leuke kleurcombinatie.

SOS- polsbandjes voor kinderen

Good to know

Onze concert- of festivalbandjes met– en zonder logo worden gesneden geleverd, en je kunt kiezen om de sluitingen los of aangehecht te ontvangen. Ook kun je bij je bestelling kiezen voor witte of zwarte sluitingen. Deze sluiting van de polsbandjes is voorzien van weerhaakjes aan de binnenzijde. Op deze manier schuif je gemakkelijk de sluiting over het bandje op de voor jou geschikte lengte. Door de weerhaakjes blijft de sluiting op deze plek zitten en glijdt hij niet los.

Omdat de SOS-polsbandjes voor kinderen wat smaller zijn, wordt hier een andere sluiting bijgeleverd. Deze sluiting vouw je om het bandje heen op de gewenste lengte en klik je vervolgens vast. De sluitingen voor de SOS bandjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en alleen verkrijgbaar in het wit. De SOS-bandjes worden standaard opgerold geleverd, geschikt om zelf los te knippen en de sluiting eraan te bevestigen.

Een duurzame keuze

Bij Nominette evalueren we voortdurend onder andere de duurzaamheid van onze materialen. Zo hebben we o.a. gekeken naar bamboe sluitingen voor polsbandjes. Echter blijkt op dit moment een sluiting van 100% plastic nog de meest duurzame optie aangezien deze het meest stevig is en hierdoor het langst meegaat. Daarnaast zijn vrijwel alle bamboe sluitingen naast de bamboe buitenlaag ook nog voorzien van een plastic binnenlaag, waardoor de sluiting geen mono-materiaal meer is, wat het recyclen bemoeilijkt. De sluitinkjes van onze concertbandjes (met- of zonder logo) zijn gemaakt van mono-materiaal (100% plastic). Dit wil zeggen dat ze gemaakt zijn van één soort materiaal, waardoor ze gemakkelijk te recyclen zijn.

Ontwerp je eigen polsbandjes

Jouw polsbandjes super snel besteld

Organiseer je een feestje of ander event, dan kunnen eigen polsbandjes natuurlijk niet ontbreken. Je ontwerpt ze heel gemakkelijk en snel via de ontwerptool op onze website. Upload je logo, kies je kleuren, check het voorbeeld en kies de kleur sluiting. Geef vervolgens aan hoeveel polsbandjes je wenst en klik op ‘bestel’. Je polsbandjes worden vervolgens binnen 4 werkdagen geweven! Ontwerp je eigen polsbandjes meteen heel eenvoudig via onze website!

Toch op zoek naar een polsbandje met meer dan 2 kleuren? Vanaf 500 stuks bestel je je eigen festivalbandjes via ons moederbedrijf EE Labels.