Premium logo labels van Nominette

In een wereld waar merkidentiteit een belangrijke rol speelt bij het onderscheiden van je bedrijf en product, kan een gepersonaliseerd logo-label het verschil maken en jouw merk naar een hoger niveau tillen. Of je nu een modeontwerper, een kleine ondernemer of DIY’er bent, onze premium logo labels zijn de perfecte keuze om een elegante en verfijnde touch aan jouw creaties toe te voegen.

Premium logo label in yellow and white by Nominette

Uitzonderlijke kwaliteit

Een premium logo label is een label geweven in damast kwaliteit, perfect om je product een nog luxere uitstraling te geven. Een damast geweven label geeft een fijn, gedetailleerd resultaat. Een ander belangrijk kenmerk bij een premium logo label is dat de draden aan de achterzijde van het label ‘vast’ liggen. Doordat onze premium labels met logo worden geweven met hoge kwaliteit garens, blijven de labels mooi bij intensief gebruik.

Premium logo label in black and white by Nominette

Gemakkelijke personalisatie

Met ons gebruiksvriendelijke ontwerptool is het creëren van jouw eigen logo labels een fluitje van een cent. Bezoek onze website, www.nominette.nl, en volg gemakkelijk de stappen om jouw logo of ontwerp te uploaden. Een handige instructie met ontwerptips vind je hier. Met onze ontwerptool kun je jouw label te bekijken voordat je je bestelling plaatst, zodat je precies krijgt wat je voor ogen hebt.

Een duurzame keuze

Bij Nominette is duurzaamheid een belangrijk speerpunt. Daarom zetten we ons in voor milieuvriendelijke keuzes in onze productieprocessen. Onze Premium Logo Labels worden gemaakt van gerecycled polyester, zodat ook de labels voor jouw merk aansluiten bij de waarden van jouw milieubewuste klanten.

Premium Logo Label in green and white by Nominette

Kleine aantallen – Premium logo labels al vanaf 100 stuks

Ben je op zoek naar labels met je eigen logo met een kleine minimale afname? Bij Nominette bestel je je eigen logo labels al vanaf 100 stuks. Ontwerp jouw premium logo labels in 5 minuten via onze website.

Op zoek naar geweven labels van katoen, bedrukte labels of hangtags? Neem dan eens een kijkje bij ons zusterbedrijf EE Label Factory.