Zijn naamstickers vaatwasbestendig?

Nominette naamstickers zijn vaatwasbestendig én magnetronbestendig. De naamstickers worden gemaakt van hoogwaardig polyester textiel en zijn voorzien van een zelfklevende laag aan de achterzijde. Hierdoor plakken de stickers op bijna elk type ondergrond.

Gebruik de vaatwasbestendige naamstickers voor op bijvoorbeeld een broodtrommel of drinkbeker van je kind. Let echter wel op dat wanneer je bijvoorbeeld de drinkbeker van je kind gaat uitkoken dat er een kans is dat de naamstickers vervagen of veranderen van textuur. De naamstickers zijn namelijk wel gevoelig voor extreem hoge tempraturen.

Broodtrommel en drinkbeker met vaatwasbestendige naamsticker

Hoe plak je vaatwasserbestendige naamstickers?

De vaatwasbestendige naamstickers van Nominette hechten op bijna elk type ondergrond. Volg onderstaande stappen om de vaatwasbestendige naamsticker goed op te plakken:

  1. Zorg ervoor dat het oppervlak van het object waarop je de sticker wilt plakken schoon en droog is.
  2. Haal de sticker voorzichtig van de achtergrond en plaats deze op de gewenste locatie. Zorg ervoor dat de sticker recht en zonder kreukels wordt geplaatst.
  3. Druk de sticker stevig aan met je vingers om ervoor te zorgen dat deze goed hecht aan het oppervlak.
  4. Laat de sticker minstens 24 uur rusten voordat je het object in de vaatwasser plaatst. Dit geeft de lijm voldoende tijd om goed te hechten aan het oppervlak.
  5. Nadat je het object hebt gewassen, controleer je of de sticker nog steeds op zijn plaats zit. Als de sticker begint los te komen, kun je deze opnieuw aandrukken en laten rusten voordat je het object opnieuw in de vaatwasser plaatst.

Vaatwasbestendige naamstickers bestellen?

Bij Nominette ontwerp je eenvoudig je eigen vaatwasserbestendige naamstickers. Kies een leuk lettertype, een mooie tekst- en ondergrondkleur en eventueel een symbool voor op je vaatwasbestendige stickers.

Typ je tekst en je krijgt direct een voorbeeld te zien van je naamstickers baby. Ben je tevreden met het voorbeeld? Kies dan het aantal stickers dat je wilt bestellen, vul je verzendgegevens in en voilà! Jouw vaatwasbestendige naamstickers komen snel jouw kant op.

Drie vellen met vaatwasbestendige naamstickers