21 Diner “White with a sparkling touch”

We zien het steeds meer ; Amerikaanse trends zijn hot! Merel, studente op Sint Lucas Boxtel is ditmaal onze gastblogger. Een aantal jaar geleden begon zij met het vieren van haar Sweet 16 en dit jaar had ze het geluk ook nog eens flink uit te mogen pakken met een 21 Diner. “Ik vond het geweldig om hiervoor aan de slag te gaan !”. Tuurlijk het heeft wat tijd gekost, maar de organisatie, het cheffen van alle spullen, het stylen van de tafel en het versturen van de uitnodigingen zorgde ervoor dat ik er steeds meer zin in kreeg”.

Save the date!

In september was het zo ver, mijn diner. Ruim van te voren begon ik al met de voorbereiding, zo ook met het versturen van de uitnodigingen. Ik bedacht het thema, bestelde de “save the date” polsbandjes bij Nominette wat er voor zorgde dat het meteen op een leuke manier bleef hangen.

originele uitnodiging voor 21 diner
https://www.nominette.nl/polsbandje-concert

Tafeltje dekje

De dag zelf stond ik vroeg op, de spullen werden geleverd en de tafel werd gedekt. Eindelijk tijd om creatief aan de slag te gaan, en dit s’avonds ook te laten zien aan al je vrienden. Zo koos ik er voor een sparkling label aan het servet te stikken, dat maakt het meteen een stuk minder persoonlijker.

servet met een persoonlijk etiket
https://www.nominette.nl/kledinglabel-25mm

Twinkle twinkle

De lintjes zijn ook leuk om aan de kaarsjes te binden. Het paste helemaal in de sfeer en was een leuk detail. De lintjes zijn vastgelijmd met een lijmpistool wat je er later ook erg makkelijk weer vanaf kreeg. En boven de tafel hingen allemaal ballonnen die met een visdraadje aan de onderkant van de kaarsjes waren verbonden.

lintjes om een waxinehouder, kaars

Pop some bottles

Maar ook aan de champagne glazen mochten geen lintjes ontbreken. Ik wilde alle gasten bij binnenkomst meteen iets feestelijks mee geven en met deze boodschap hebben we geproost op een leuke avond. De avond was magisch, prachtige speeches, leuke cadeautjes en fijne mensen, iets om nooit te vergeten.

https://www.nominette.nl/tekstlint

Wil je meer foto’s die je kunnen inspireren? Neem dan eens een kijkje op ons Instagram account Nominette_labels!