De blaadjes vallen, de herfst komt er aan.

Eerlijk is eerlijk, het is ook wel lekker die herfst. Dat laatste zonnetje dat door de bomen schijnt, de bladeren die zich verzamelen tussen de paddenstoelen en de huiselijke gezelligheid. Nu het weer op tijd donker gaat worden en de temperaturen er ook niet altijd om liegen heb je een goede reden zelf weer eens creatief aan de slag te gaan. Het herfstthema is hiervoor een goed uitgangspunt. Maak eens een boswandeling en verzamel wat mooi gekleurde materialen. Ook ontzettend leuk om mee aan de slag te gaan.

Herfstsfeer in huis

Nu we weer extra veel binnen zitten en we ons verlekkeren met het doen van spelletjes, uren film kijken op de bank of het gezellig lang tafelen is het superleuk deze herfstsfeer ook naar binnen te brengen.  Met je verzamelde materialen in de mooiste herfstkleuren is het leuk om met de warme sfeer van kaarsen een leuke set te maken. Met een bijpassend lint geef je het een extra touch. Wist je dat goud hier erg mooi bij is?

decoreer een kaars met lint

Welkom herfst!

De buurvrouw? Goede vriendin? Of PostNL bezorger die weer eens op de stoep staat? Die wil je natuurlijk altijd goed verwelkomen. Maak daarom eens een leuke herfstkrans. Met alle bladeren die van de bomen af vallen krijg je hem zeker goed vol. En met een leuke tekst zorg je er ook voor dat de buurvrouw net wat langer voor de deur zal wachten, kun jij je nog wat fatsoeneren. Tip: kies dan voor een breder lint, dit is net wat duidelijker.

Uren aan tafel

Ja hoor, we kunnen een lekker dikke trui aan dus dat extra kilootje valt ook niet op. Lekker veel eten dus! Vergeet dan niet de tafel leuk op te dekken voor een warme en gezellige herfstsfeer. Met wat mooie stoffen maak je de tofste servetten en met de leukste labels en lintjes waar je zelf je eigen logo in laat weven maak je dit helemaal af.

logolabel aan servet
https://www.nominette.nl/kledinglabel-logo-25mm

Knutselen met de kids

Al het moois dat in het bos verzameld wordt kun je natuurlijk het beste meenemen in een zelfgemaakte zakje. Plan daarom gezellig een knutselmiddag voor jou en de kids. Supergezellig om samen creatief bezig te zijn. Zo maak je ook de boswandeling een stuk leuker en hoef je zelf niet voor ieder eikeltje te bukken. Met bijvoorbeeld een naamlabel weet je het zakje ook te personaliseren. 

https://www.nominette.nl/innaailabel

Begint het al te kriebelen? Deel zelf ook je herfstcreaties, wij zijn benieuwd. instagram: #nominettelabels