Pasen vier je creatief

De zon schijnt, we horen de vogeltjes fluiten en ja hoor; Pasen komt om de hoek kijken. Ondanks deze bizarre tijden is het stiekem toch iets waar we naar uit kijken. Niet alleen omdat het gezelligheid met zich mee brengt, Pasen zorgt ook voor een heleboel creativiteit. Daarom vier je Pasen gewoon creatief thuis. Zo kun je in die extra dagen dat je nu thuis zit toch de handen uit de mouwen steken. Jij maakt het Paasfeest (dat dit jaar een andere wending krijgt) toch zo mooi en bijzonder mogelijk. En dat allemaal vanuit huis!

Fleurig paasontbijt

Goedemorgen, tijd voor een heerlijk paasontbijtje. Thuis met je partner, je kinderen of het hele gezin genieten van elkaar. Maak het allemaal even net iets specialer dan normaal . Kies wat leuke stofjes uit en laat je creativiteit zijn werk doen. Van gezellige dubbelzijdige servetten tot opvallende eierwarmers. Gaaf om verschillende printjes te gebruiken en er een vrolijke ontbijttafel van te maken. Een fleurig lintje of label met een mooie boodschap maakt het helemaal compleet!

Een gezellig gedekte paastafel

DIY eierwarmers

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Niets leuker dan na het paasontbijt samen met de kinderen paaseitjes zoeken in de tuin. Je hebt jezelf al uitgedaagd om de eitjes op de meest originele plekken te verstoppen. Tot je grote verbazing is het ieder jaar weer een raadsel waar je de eitjes hebt gelaten. Voor iedereen een spannende zoektocht dus. Maar nog leuker: je kinderen verrassen met een zelfgemaakt eiertasje van de paashaas. Zo kunnen ze al hun gevonden paaseitjes meteen mooi bewaren. Tasjes met de meest vrolijke printjes, felle kleurtjes en niet te vergeten een naamlint of naamlabel om het af te maken. Het paasfeest wordt zo een stuk fleuriger. Dit ziet er toch supertof uit?

De stofjes zijn gekocht bij Lanalotta in Leuven
Lekker smullen van die paaseitjes

Onze productie gaat gewoon door. Daarom bestel je gemakkelijk en snel je eigen label of lint op https://www.nominette.nl/ . Kom je uit België, bestel dan via https://www.nominette.be. Fijne Paasdagen namens het Nominette team.