DIY projectjes voor de kleintjes

Of het nou tijd is voor een verjaardagsfeestje, een verjaardagscadeautje of een verjaardagsdecoratie. Je hebt gewoon zin om die kleine te verrassen door zelf wat te maken. Wij prikkelen je graag met nieuwe ideeën en in deze periode kan het zo maar zo zijn dat je tijd over hebt. Tijd om een oude hobby op te pakken of juist iets nieuws te leren. Laat je inspireren door onderstaande DIY projectjes voor de kleintjes.

Knuffeldier

Zeg nou zelf, dit wil je toch gewoon aan de haak slaan? Gebruik diverse mooie kleuren garen en je haakt (of breit) zelf een originele knuffel. Geen idee waar te beginnen? Zoek dan een goede wolwinkel in de buurt zoals wij naar “t Weverke” in Someren zijn geweest. De lokale winkels kunnen jouw support nu zeker gebruiken. Vergeet dan niet om een leuk label te bestellen bij Nominette. Een leuke quote of de naam van het kindje op het label maakt het helemaal af.

DIY projectjes voor de kleintjes

Gouden randje

Breien suf? Nee joh, eerder ontzettend trendy. De echte liefhebbers breien met een oog voor detail. Zo zorgt dit wit ingebreide randje en goud geborduurde eerste letter van de naam (B van Boaz) voor de puntjes op de i. Vergeet tenslotte niet om het naamlabel in te naaien.

DIY projectjes voor de kleintjes

Feestbeest

Hieperdepiep hoera!! Een prachtige dag om een verjaardag te vieren en het jarig jobje eens flink in het zonnetje te zetten. Met leuke printjes, knopen, lintjes en labels verras je het kleintje met de meest toffe zelfgemaakte verjaardagskroon. Gouden tip: de cijfers kun je elke keer aanpassen. Dus nu is het voor een 1ste verjaardag maar volgend jaar kun je de kroon weer gebruiken door het cijfer 2 achter het transparante venstertje te stoppen.

DIY projectjes voor de kleintjes

Om op te vreten

Naast de verjaardagskroon mogen ook de vlaggetjes niet worden vergeten. Ook deze maak je met de mooiste stoffen helemaal zelf. Wil je hier nou een leuke boodschap aan toevoegen. Met een strijklint heb je het in no -time klaar. Het feest kan beginnen! Wie blaast de kaarsjes uit?

DIY projectjes voor de kleintjes

Wil je meer knutsel inspiratie? Lees dit blog voor leuke DIY ideeën voor de lente. We weten zeker dat je een heel trots gevoel krijgt als je jouw DIY projectje af hebt. Wat zijn jouw favoriete DIY projectjes voor de kleintjes?

Het Nominette team