Vier Koningsdag 2016 in stijl

Come rain, come shine

Koningsdag in Nederland vieren we op 27 april en officieel is het dan volop lente maar tja… dat betekent in Nederland niet dat automatisch de zon schijnt! Of het nu regent of dat de zon schijnt: wees voorbereid en laat het weerbeeld de (voor)pret niet drukken. Wij zijn alvast aan de slag gegaan om onze kleding en accessoires Koningsdag-proof te maken!

Koningsdag: code oranje!

Wil jij gemakkelijk en snel kleding, accessoires of versiering in stijl voor Koningsdag maken? Tekstlint is het geheime wapen! Bestel lint met een toepasselijke tekst, zoals ‘Code Oranje’,  ‘KING’ of ‘Ik hou van Holland’, want het is niet alleen de verjaardag van onze koning, we zijn op deze feestdag ook allemaal extra trots op ons landje.
Lintjes in huis? Dan is het een kwestie van afwachten of het de zonnebril is die op mag of die paraplu die mee moet… Welk item het ook is, met een koninklijk lintje eraan ben jij klaar voor Koningsdag!

Val op tijdens de vrijmarkt

Jouw Koningsdag-lintjes zijn niet alleen origineel, ze zijn ook multifunctioneel. Gebruik ze om jouw spulletje op te laten vallen tijdens de rommelmarkten of maak jouw spelletje bij de Koningsspelen nét wat leuker met een persoonlijk tekstlint. Met een jaartal en je naam erop bijvoorbeeld, geef je de deelnemers een leuk souvenirtje mee naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *