Persoonlijke cadeaus voor vaderdag


Cadeau voor papa

Is jouw vader een echte masterchef of heeft hij het afgelopen jaar eindelijk voor elkaar gekregen om iets lekkers te koken? Wat de reden ook is, vaders in de keuken verdienen een beloning (of een aanmoediging :)). Leuk als je kleine kids hebt: verf de achterkant van een houten spatel en schrijf er de naam van je kind(eren) op. Persoonlijk tekstlintje erbij en je hebt een top(chef)cadeau!

Origineel stropdas-cadeau

Het blijft een klassieker onder de vaderdagcadeaus, de stropdas. Maar wel een beetje saai. Niet als je onze tip ter harte neemt! Koop een mooie das en naai aan de binnenkant een lieve boodschap, een geheimpje of een grapje van jullie samen. Papa zal zich als superman voelen, wanneer hij met zijn stropdas, met de speciale boodschap waar alleen jullie van afweten,  op het werk een belangrijke presentatie moet houden!

It’s all about…

De verpakking! Met een mooie cadeauverpakking kan de verrassing al niet meer stuk. Wij hebben een simpel doosje omgetoverd tot echte blikvanger. Hoe? Heel simpel, maar je moet er wel even opkomen! Met een stempel hebben we onze lieve boodschap op het doosje gestempeld. En om het nog specialer te maken hebben we een tekstlabel, met zelfgekozen tekst, verzegeld met behulp van een lakstaaf. Hoe cool is dat? Oh je er zit ook nog een cadeautje in het doosje; een notitieboekje in ons geval.