Brei & Haak Special – met je eigen tekstlint

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, breien en haken is helemaal hot. Van heerlijk warme sjaals tot dikke gebreide dekens of van diverse accessoires voor op tafel tot het favoriete gehaakte knuffeltje van je dochter. Het is een echte trend en blijft steeds populairder worden. Al helemaal nu het ’s avonds steeds donkerder wordt en je heerlijk met je brei- en haakspullen op de bank kunt ploffen om weer aan iets nieuws te beginnen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we er van houden en niet kunnen wachten weer diverse ideeën te verzinnen en te combineren met gekke lintjes of labels om het nog meer eigen te maken.

 


Tijd voor koffie en thee

Komt er visite? Gezellig! Dat betekend een extra goede reden om je zelf gemaakt onderzetters te showen of misschien zelfs cadeau te doen. Ga eens voor verschillende kleuren of gekke vormen en later misschien zelfs voor een nog grotere uitdaging door er een eigen label aan te hangen voor de verkoop?

Aan de slag

Een nieuwe mooie dag, tijd om die handen uit de mouwen te steken en je haaknaalden weer te voorschijn te toveren. Tijd om van al die leuke nieuwe ideeën werkelijkheid te gaan maken. Wat wordt het deze keer?

Fijn thuis

Zin om je interieur een extra touch te geven? Stik dan eens verschillende leuke lintjes vast aan je zelf gebreide kussen en hangt hier eventueel nog wat mooie kralen aan voor nog meer sfeer, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Knuffel?

Het breien van knuffeltjes wordt steeds populairder. Het leuke is dat je er verschillende kanten mee op kunt gaan. De ene keer ga je voor een grote knuffelbeer terwijl je de andere keer juist een sleutelhanger maakt om cadeau te geven. Door er een naamlabel op te maken wordt het nog een stukje persoonlijker.

Met breien en haken kun je allerlei kanten op, probeer eens een nieuwe techniek zoals schaduwbreien, dubbelbreien of amigurumi de mogelijkheden zijn teveel om op te noemen. Snuffel gewoon eens rond, voor je het weet ben je weer verslaafd.

Jouw eigen label of tekstlint bestellen? Bekijk de mogelijkheden op: www.nominette.com