Herfst is coming!

Heerlijk, het najaarszonnetje schijnt door de ramen de woonkamer binnen, klaar voor een nieuw seizoen. De herfst is officieel begonnen en het weer begint zich er steeds meer naar te gedragen. De prachtig frisse natuur om je heen, bladeren in allerlei tinten bruin, rood, geel en oranje of de paddenstoeltjes die boven het mos uit steken. Stiekem kijken we na de zomer toch altijd weer uit naar het moment dat je zonder reden gewoon de hele middag op de bank series kunt kijken. Maar vergeet ook niet lekker aan de slag te gaan met naald en draad om je creativiteit zijn werk te laten doen tijdens dit prachtige seizoen.

Extra veel tijd binnen

Je voelt het al, de temperatuur daalt dat kan maar een ding betekenen: aan de slag met je hobby. Eindelijk weer een extra goede reden om een warme sjaal te gaan breien en hier vervolgens bijvoorbeeld een naamlabel aan vast te maken. Kies je juist voor de echte herfsttinten of zijn opvallende kleuren jouw favoriet?



Die favoriete trui

Klaar voor een frisse herfstwandeling? Trek je grote laarzen maar weer aan, pak je overheerlijke trui uit de kast geef er een extra touch aan door met labels of lintjes kleine details toe te voegen.



De herfst in huis

Pluk de dag! Met een mooi herfst boeket haal je al snel de sfeer van een nieuw seizoen in huis. Om het boeket nog verrassender te maken kun je er voor kiezen een mooi tekstlint in een prachtige herfstkleur te kiezen en deze op een gezellige manier rond de vaas te knopen. Wees origineel en speel met verschillende knoop technieken of soorten linten.



Start jij met het maken van een eigen lijn in mode, design of interieur? Ga dan voor het label met logo. In twee kleuren weet jij hier je merk mee te presenteren en personaliseer je je producten door een echte huisstijl. Moeilijk wel product je moet kiezen? Neem een kijkje op deze pagina voor een keuze uit onze verschillende labels en linten!