Tijd voor de eerste communie

Thuis een communicantje zitten? We kennen het gevoel. Op een mooie zondagochtend is het dan zo ver. De dag waar je zoon of dochter al zo lang naar toe heeft geleefd: “de eerste communie”. Naast alle voorbereidingen worden die ochtend nog alle puntjes op de i gezet en ervoor gezorgd dat alles er piekfijn uit ziet. Voor de communicant het moment om te stralen, iets dat je niet zomaar aan ze voorbij laat gaan.

polsbandje als uitnodiging voor je communiefeestje
een polsbandje als invitatie voor jouw communie


Dag vrienden en familie

Of er nou een borrel, diner of feestje wordt georganiseerd, met een unieke uitnodiging maak je het allemaal een stuk specialer en persoonlijker. Het is veel leuker toch om een kaartje in de bus te krijgen dan een standaard onlineberichtje? En je kunt het zelfs nog specialer maken door er een polsbandje aan toe te voegen met een leuke tekst. Dat zullen ze niet zomaar vergeten. https://www.nominette.nl/bestel-direct-festivalbandjes

Dat speciale moment

De eerste deelname aan de eucharistie vindt plaats tijdens de eerste communie. De communicanten mogen voortaan ook de hostie, het lichaam van Christus ontvangen, een enorm spannend moment natuurlijk. Maak daarom alle elementen net wat feestelijker en eigen tijdens deze speciale dag. Zo ook de kaars die ze tijdens de communie mogen ontvangen. https://www.nominette.nl/bestel-direct-tekstlint

een tekstlintje om de kaars

Te mooi om uit te pakken

Niet te vergeten mogen er ook cadeautjes worden uitgepakt. Heb je zelf ook nog een leuk cadeautje gevonden? Pak hem dan extra leuk in zodat alle ogen direct op jouw cadeautje zijn gericht. Door er een leuk lint aan toe te voegen, met een persoonlijke tekst wordt het specialer en het lintje krijgt na het uitpakken wel weer een nieuwe plek!

versier je cadeau met een tekstlintje

Smullen maar!

Komen er leuke hapjes op tafel of krijgen de gasten een lekker stukje gebak? Decoreer dit dan met leuke prikkers die je zelf hebt gemaakt. Het makkelijkste is door de lintjes aan de prikkers te plakken. Laat ze goed drogen op een krant dan blijven ze netjes rechtop staan. Succes!

een naamlabel voor de taartdecoratie
een labeltje als kers op de taart!