WONDER OP KOMST

Een wondertje! Zo bijzonder, zo klein en zo eigen! Misschien kun je zelf niet meer wachten tot dat kleintje er eindelijk is en ben je al druk, druk, druk met de voorbereidingen. Of is er een goede vriendin, familielid of een collega in verwachting en zit je al te denken aan een kraamcadeau. Beide een fantastisch moment!

origineel geboortekaartje
Inaamlabel voor geboortekaartje

Iedereen mag het weten!

Ongelofelijk hé, 9 maanden wachten… Buiten het feit dat je elke dag aan het aftellen bent zal er toch ook het een en het ander moeten gebeuren. Zo is er niets zo leuk om in de eerste weken van je zwangerschapsverlof zelf al bezig te zijn met de voorbereidingen. Denk bijvoorbeeld aan de geboortekaartjes. Wie weet is het nog een verrassing of twijfel je nog te veel aan de keuze van de naam, maar een goed begin is het halve werk. Zo is het ontzettend leuk eens wat anders te doen dan alle anderen. Voeg er daarom eens een lint aan toe. Dit kan met een leuke quote of zelfs een naamlabel. Je hoeft er niet eens voor te kunnen naaien, want na het geboortekaartje is geprint kan het naamlabel er gewoon met lijm worden opgeplakt! Easy en leuk toch?

luiertaart als kraamcadeau

Luiertaart in de maak!

Ja ja, daar is die dan. De welbekende luiertaart! Superleuk om cadeau te doen. Buiten het feit dat het origineel is kan een baby niet genoeg luiers hebben. Verbind de opgerolde luiers door middel van elastiekjes en bepaal zo stap voor stap de grootte en hoogte van de taart. Vervolgens kan de taart zo origineel mogelijk worden gemaakt als je zelf wilt. Ga voor een bepaalde stijl en versier de taart met wat leuke kraamcadeautjes zoals knuffels, sokjes of slabbers. Door er een lint met de naam van de baby of een leuke quote te geven ziet er het niet alleen feestelijk uit maar wordt het ook een stuk persoonlijker.

Oh boy!

Handig met het breien of haken van leuke knuffels? Geweldig! Zo kun je namelijk zelf een leuk, origineel en creatief kraamcadeautje maken. Je kunt er natuurlijk zelf iemand blij mee maken en ze cadeau geven maar hoe leuk is het om een klein eigen merkje op te zetten. Je kunt je labels supermakkelijk bestellen en kies dan voor een eigen huisstijl. Jouw talent mag gezien worden.

Voor meer info https://www.nominette.nl/