Picknicken in de natuur

Het is weer tijd om te gaan picknicken! En eerlijk? Er met vrienden of familie op uit gaan om te picknicken in de natuur is altijd een goed idee. Tuurlijk kun je de eerste beste tas uit de kast pakken en vullen met lekker eten, maar wil je het helemaal goed doen, dan pak je met jouw zelfgemaakte picknickitems helemaal uit. Met stofjes van Lana Lotta en patronen van Made by me -bySaskia kun je direct aan de slag om helemaal fris voor de dag te komen met je picknickset. Bij Nominette zijn we zo enthousiast dat we je graag wat inspiratie mee geven.

Inpakken en wegwezen

Tijdens een lekkere boswandeling is picknicken in de natuur de perfecte break. Kies een mooi plekje uit en stal al het lekkers dat je mee hebt genomen uit op een mooi tafelkleedje. Het leuke van alles zelf maken is dat je het helemaal in je eigen stijl kan doen. Kies een paar toffe stoffen uit en verwerk dit in al je producten. Dit zorgt voor een mooi geheel. De tafel is tenslotte al redelijk druk. Een lint of label geeft de extra touch en maakt de picknicktafel compleet.

Picknicken in de natuur

Helemaal ingepakt

Het begint natuurlijk allemaal bij het begin: de picknicktas. Je moet al dat lekkers natuurlijk wel een beetje makkelijk mee kunnen nemen. Een stevige stof en een goed vast hengsel is hierin een must. Je kunt de tas verder opleuken met een gezellige print voering en een lint of label voor de details.

Picknicken in de natuur

Lekker hapje

Het is zo vervelend als je een lekker fris appeltje uit je tas haalt en deze vol zit met deuken. Hiervoor hebben we dé gouden tip. Namelijk: verdikte appelzakjes. Niet alleen superhandig, ook nog eens ontzettend leuk!

Picknicken in de natuur

Smakelijk eten

Last but not least, de bestekzakjes. Want hé, als je dan toch gaat picknicken, dan doe je het meteen helemaal goed. Met een verschillende binnen- en buitenkant, vrolijke lintjes en een label met een leuke boodschap maak je het helemaal naar je eigen hand. Tip: contrasterende kleuren doen het hierbij altijd extra goed.

Picknicken in de natuur

Enthousiast geworden? Wij zijn erg benieuwd naar jouw picknick creatie. Deel ‘m vooral op Instagram via @nominette_labels of op Facebook via Nominette Labels. Veel plezier!