We gaan weer naar school!

Afgelopen schooljaar was natuurlijk een heel raar jaar. Maar nu, na een lange zomervakantie is het tijd voor een nieuwe start. We gaan weer naar school! De schoolboeken mogen weer op tafel, wie weet een nieuwe docent voor de klas en eindelijk weer zorgeloos spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Kortom, tijd voor ritme binnen de oude vertrouwde omgeving. Spannend maar ook superleuk! Om de kids klaar te stomen voor een nieuw schooljaar kun je maar beter goed voorbereid zijn. Hierbij wat leuke ideeën voor het pimpen van het schoolmateriaal.  

Ready, set, go

Om jaloers op te worden die lange zomervakantie. Plus, er is alle tijd om je goed voor te bereiden. Ga er samen eens goed voor zitten om te kijken wat de kids nodig hebben. Vrolijk kaftpapier, bijpassende schriftjes, nieuwe pennen of misschien zelfs een stoere etui. Maak er een creatieve middag van waar je de schoolitems helemaal eigen maakt met lintjes of labels. Denk hierbij aan een boekenlegger, naamlabel voor je elastisch kaftpapier of een lint voor aan je etui. Zo maak je je items meteen helemaal eigen. Tip: ga voor een opvallende kleur die past bij al je nieuwe schoolspulletjes, zo kun je het lint of label overal bij gebruiken.

We gaan weer naar school!

Sportieveling

Gelukkig is er ook gym, want naast de lessen geschiedenis, natuur en rekenen is er niets leuker dan sportief bezig zijn. Zo raken ze tenslotte al hun energie kwijt. Helaas krijgen ze het ook altijd voor elkaar dingen kwijt te raken. Daar hebben we bij Nominette de perfecte oplossing voor. Namelijk je naam en telefoonnummer op een lint of label. Naast naamlabels om in te stikken hebben we ook instrijklabels. Niet alleen erg functioneel, ook nog eens hartstikke eenvoudig aan te brengen. Even met de strijkbout instrijken en het label zit goed vast.

We gaan weer naar school!

Introductiekamp

Slaapzak paraat, koffer goed vol ingepakt en kriebels in de buik. Op kamp gaan is toch echt spannend. Maar eenmaal daar is het een groot feest. Met een polsbandje voelen kinderen direct een bepaalde verbintenis en hiernaast is het voor de docent ook een manier groepen te vormen. Leuk en functioneel dus!

We gaan weer naar school!


We zijn erg benieuwd naar jouw creaties. Tag ons in je creatie op Instagram via @nominettelabels of bezoek onze Pinterest-pagina.