Zelf kofferlabels maken

kofferlabels maken bagage label maken

zelfgemaakte kofferriem tas met naamlabel

Koffers labelen, goed idee!

Nog even en dan vliegen we weer massaal naar zonnige oorden om te genieten van een welverdiende zomervakantie. Tijd dus om je koffers te voorschijn te halen. En om na te denken over hoe je er voor zorgt dat je koffers straks goed opvallen. Zodat je ze snel herkent op de overvolle bagageband. En nog belangrijker: hoe zorg je er voor dat ze niet kwijtraken? En hoe krijg je je koffer snel weer terug, mocht er tóch eentje verdwenen zijn?

Naamlabels voor al je bagage

Je kunt problemen met je bagage eenvoudig voorkomen door naamlabels aan je koffers vast te maken. Zet het nummer van je GSM op de naamlabels, zodat je snel te bereiken bent als je kwijtgeraakte koffer weer gevonden is. En vergeet niet om ook je handbagage of andere reistassen van naamlabels te voorzien.

Zelfgemaakte koffer labels

Vind je het leuk om zelf labels te maken voor je bagage? Dan hebben we hier 3 creatieve tips voor je:

  1. Je kunt zelf kofferlabels naaien, zoals in deze engelstalige beschrijving, en ze vervolgens met een (naam)lintje aan je koffers vastknopen.
  2. Ook kun je een vrolijke, stoffen kofferriem maken. Deze voorkomt dat je koffer openspringt. En als je er ook stoffen labels opstikt, weet je zeker dat je je koffer snel weer terugkrijgt als deze kwijt is geraakt.
  3. Lamineer een aantal leuke foto’s van je gezin en bind deze met een naamlintje aan je koffers en andere bagage.

We wensen je alvast een fijne reis en een onbezorgde vakantie!