Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Labels maken: Bestel al vanaf 100 stuks!

Wil je zelf labels maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons kun je een label maken voor verschillende producten. Met behulp van onze eenvoudige stapplan kan je zelf labels maken. Stel de labels zelf samen en bekijk de preview. Het label komt er hetzelfde uit te zien als in de preview.

Een label maken in een aantal eenvoudige stappen

Je kunt bij ons eenvoudig zelf labels maken. Dit doe je in een paar eenvoudige stappen:

#1 kies een lettertype
Er zijn 5 verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen bij labels maken.

#2 Kies het type label
Je kunt kiezen voor een label maken met een eindvouw of met een middenvouw.

#3 Kies de tekst
Afhankelijk van het gekozen labeltype en lettertype kun je verschillende regels tekst invoeren. Denk goed na over wat je hier gaat plaatsen. Moet het productinformatie zijn of heb je minder ruimte nodig?

#4 Kies een symbool
Als je kiest voor labels maken met een middenvouw, dan is het mogelijk om verschillende wassymbolen toe te voegen aan de labels.

#5 Kies een kleur voor de ondergrond
Vervolgens is het mogelijk om een kleur te kiezen voor de ondergrond van de labels. Hier kan je kiezen voor 15 verschillende kleuren.

#6 Kies een kleur voor de tekst
Als laatste kies je een kleur voor de tekst van zelfgemaakte labels. Je kunt kiezen voor 15 verschillende kleuren en 2 premium kleuren. Bekijk hier wel of de kleur tekst er goed uitkomt op de achtergrond die je hebt gekozen.

Voor welke producten kan ik zelf labels maken?

Labels maken kan je voor verschillende producten doen. Veel mensen willen namelijk zelf labels maken voor bijvoorbeeld kleding:

• Truien
• Sokken
• Onderbroeken
• Broeken
• Shirts
• Jassen

Voor tassen:

• Sporttassen
• Computertassen
• Handtassen
• Schooltassen

Zoals je ziet zijn er vele mogelijkheden om een label zelf te maken en ergens op te plaatsen.

Veel gestelde vragen omtrent labels maken

Bij zelf labels maken online zijn er een aantal vragen die vaak naar voren komen. Deze beantwoorden wij graag hieronder.

Hoeveel labels kan ik laten maken?
Het is al mogelijk om een label te laten maken vanaf 100 stuks. Wij werken met kortingen naarmate het aantal stuks hoger wordt. Dit kan oplopen tot 40%.

Als ik labels ga maken, hoe lang duurt het voordat ik ze in huis heb?
Wij verzenden onze standaardproducten binnen één werkdag. Als je ervoor kiest om labels te laten maken dan duurt het ongeveer een werkweek voordat je ze in huis hebt.

Wat is de kwaliteit van het label?
Een label maken is bij ons ontzettend eenvoudig. Maar het is ook belangrijk dat de label van goede kwaliteit is. Bij ons zijn de labels van taffetkwaliteit. Dit houdt in dat de inslagkleur/tekstkleur kan doorschijnen op een lichte ondergrond/fondkleur.

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes